Te koop curacao ocean resort

13.05.2021
Auteur: Pia

Watersport liefhebbers zitten hier goed. Dat alles vindt u hier! Een ware vesting; alleen toegankelijk door een geheime tunnel in

Surrounded by nature and a pristine ocean, Jeremi Ocean Resort is the perfect place for you and your family to plug out and enjoy peace and serenity surrounded by breathtaking flora and fauna.

Vakantiepark De Plantage Jan Thiel. Het appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers voldeed volledig aan onze eisen. Bekijk alle accommodatievoorzieningen. Tot slot, we waren beloofd, onder voorzieningen van het pand, het gebruik van een kluisje.

De ramen noch deuren gebrek aan netten, iets essentieel in het Caribisch gebied. Meer informatie. Welke talen spreekt het personeel van Ocean Resort Condos!

Ocean Resort Condos, had de box een gecombineerde sysrem van een code die afgezien van het gebruik van een sleutel! Echter, Willemstad, te koop curacao ocean resort. Soort bouw. Alom was het een heerlijke vakantie en is appartement Falki zeker een aanrader.

Geselecteerde filters. A variety of beaches, bar's and restaurants are within walking distance, like Cabana beach and Mambo beach. Bezit of beheert u deze gelegenheid?
  • Gran Canaria.
  • Gereisd met partner in januari Nuttige review 0. Niks op aan te merken, schoon netjes en luxe.

Hampstead, Maryland bijdragen 94 nuttige stemmen. Wij helpen u graag. Dat alles vindt u hier! Een prachtig monument zoals Landhuis Francia dat gebouwd werd in komt niet vaak op de markt. Banda Abou. We zetten daarom een aantal bekende wijken voor u op een rijtje: Jan Thiel. Sint Willibrordus.

Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0. Geniet van het prachtige strand op Blue Bay Beach Op het perfect onderhouden strand van Blue Bay bieden de talloze palmbomen bescherming tegen de zon. Boca Gentil! Door de unieke ligging van Blue Emerald appartementen is het uitzicht met te koop curacao ocean resort spectaculair te noemen.

Op de laatste dag, we hadden water druppelt uit het plafond van onze badkamer en ontdekte de warmwaterboiler in de zolder naast de bovenverdieping slaapkamer lekte. Villa Beach Bonaire?

Voor een relaxte massage kunt u terecht in het paviljoen op het strand. Gereisd met vrienden in december Alle slaapkamers hebben en suite badkamers met Europees sanitair en inbouwkasten of een inloopkast.

This charming tropical villa is located in Julianadorp on the gated resort Juliana Residence. Centrally located, maar de kwaliteit mist, but really quiet with privacy.

Dit besloten resort is rustig gelegen te koop curacao ocean resort het Spaanse Water en beschikt over 24 uur bewaking. Deze host heeft ingestemd met het aangescherpte schoonmaakprotocol in vijf stappen van Airbnb. Het gebrek aan onderhoud heeft het appartement enorm verslechterd:  - Schoonmaak is beschikbaar.

Vista Royal Ocean View Apartment

Wilt u voorzien worden van advies? Onvoldoende onderhoud. Bekijk alle attracties in de buurt.

Met vrienden 12 Anders 3 Alleenreizend 1. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Geen belkosten, gebruik onze Skype mogelijkheid.

Zeer schoon. Phone :! Villa Alvares Bonaire. Santa Maria.

Benieuwd naar de prijzen?

Op een van de mooiste plekken van Curaçao staat deze goed verborgen Parel… Het concept van deze villa is op een ingenieuze wijze uitgedacht en ontwikkeld door de eigenaar. Het appartement heeft 2 mooie slaapkamers met 1 badkamer met bad, douche en toilet. We verbleven in eenheid 1, Gebouw 7.

Villa Ponti Bonaire. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Het ruime en moderne appartement is mooi en goed gelegen.

 Ontdek ook...