Storing cv ketel nefit 6a

10.03.2021
Auteur: Halbe

Is er iemand die s'avonds wat wil bijverdienen? Ze schuiven het af op de ond. Wie kan mij wat sturen in dit probleem.

Een aantal weken geleden is er al een monteur geweest, die heeft de CV geheel schoongemaakt, echter niets geconstateerd. Forums Zoeken. Registreer nu. Bij een ventilator probleem krijgt u code 3 te zien die heeft hier niets mee te maken. Cvolieboy Specialist Verwarming. Het lijkt of het alleen s'ochtends of s'avonds gebeurd, wanneer dus bij iedereen de ketel aangaat.

Goede middag. Nefit Turbo 21 ontsteekt normaal als de ketel koud is, is deze warm watertemp. Registreer nu. OVL Woonplaats: Ulvenhout Maar goed we wachten af wat eruit komt bij de TS.

Afgelopen zomervakantie soms wel 4 x per dag, nu weer helemaal niet, maar kan zomaar ineens weer anders zijn! Zeer slechte sercice, oorzaak zou de gasdruk zijn volgend de monteur.?

Op de hoogte blijven

Log in. Vul hier uw vraag voor het forum in. De brander is uitgewisseld wat zegt dat over de kwaliteit van de brander. De brander doet het en na een poos weer 6a weet hier iemand raad mee?

Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Wat mij opvalt is dat wanneer de ketel probeert aan te schakelen ik meerdere series vonken hoor en zie maar de ketel slaat niet aan. Kun je controleren met toets i.

  • Bij toestel met SV sticker, moet rode pakking.
  • Verder heb ik ergens gelezen dat er over de bovenste spoel van het gasblok 24 V~ moet staan tijdens aanschakelen, kan iemand mij dat bevestigen?

Boiler sensor kan defect zijn. Sinds de installatie in had ik al last van 6a op de meest uiteenlopende momenten. Gasvoordruk, gasbl. Bij een turbo uit 92 zit de pen er recht in. Defecte gloei bougie.

Meta navigatie

Beetje laat maar voor het geval dat mensen nog steeds deze ketel hebben: Ik heb nu zo veel informatie gezocht en gevonden dat ik nu zowat nu zelf een ketel kan monteren. Rene Woonplaats: Landgraaf Nefit Turbo 21 foutmelding 2.

Als ik de installatie dan aflees geeft deze de foutcode 6A. Soms na resetten of stekker eruit gaat het weer goed? Ik ben benieuwd. OVL Woonplaats: Ulvenhout Om het eea uit te sluiten ben ik als volgt te werk gegaan.

Echt waardeloos voor een firma die beweert dat storing cv ketel nefit 6a hun klanten nooit in de kou laten staan, stekker erin en direct resetknop inhouden tot de 0 verschijnt, ze staan weersvoorspelling trier duitsland in de kou dan in de warmte!!!.

Hoofdnavigatie

Ronny Specialist Verwarming. Als je de brander getrokken hebt voor de ionisatiepen kijk dan even of deze schoon is. Hier is door een firma een nieuwe logica ingebouwd, maar hij heeft nog steeds het probleem. Kemp Ontsteekpen met kabel en bougiedop zijn vervangen.

  • Nieuwe reactie.
  • Forums Klussen Verwarming en gas Klussen Verwarming en gas.
  • Screech Specialist Verwarming.
  • Staan overigens ook voldoende op marktplaats aangeboden.

De brander is uitgewisseld wat zegt dat over de waardestrategieën van treacy en wiersema van de brander? Probleem van storing 6 al tijdje opgelost, storing cv ketel nefit 6a. En kijk inderdaad even of de juiste schuine rode of vlakke pakking witte is gebruikt voor de ontsteekpen.

De ontsteking elektrode gloeit en de gasklep hoor ik ook open gaan. Ook ik had een 6a storing, alles schoongemaakt? Zoek alleen in titels. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Als deze defect is is er ook geen vlam en dus ook de melding 6A Zou dit van storing cv ketel nefit 6a zijn gasdruk.

Dit euvel komt ook voor bij dezelfde uitvoering ketel van mijn broer.

Uw antwoord

Forums Klussen Verwarming en gas Klussen Verwarming en gas. Ook de stekker naar de ontsteker kan lichtjes ingebrand zijn door de piekspanninkjes die op de steker ontstaan. Beetje laat maar voor het geval dat mensen nog steeds deze ketel hebben: Ik heb nu zo veel informatie gezocht en gevonden dat ik nu zowat nu zelf een ketel kan monteren.

Wie heeft enig idee?

Ik denk dan zelf dat de benodigde vonkspanning dan minder is zodat de vonk niet een andere weg kiest. Na het reseten brand weer tot dat hij dan weer lg tv niet geprogrammeerd storing valt. Zoek alleen in titels. Na meerder reset pogingen start de ketel op.

 Ontdek ook...