Songtekst helga niemand heeft je ooit gezien

08.03.2021
Auteur: Doutzen

Hij loopt mee met de Nijmeegse Vierdaagse en spreekt, hem kennende, iedereen daar. De twee vrienden Hein en Niek gaan voor Stiching ALS maar liefst elf dagen op het dak zitten van hun plaatselijke café. Racoon komt dit najaar met hun eerste Nederlandstalige album ooit.

Deze week ondervraagt Shay zangeres Inge van Calkar. Ben jij klaar voor de leukste kroegentocht van Nederland? Wil jij niets missen van Het Festival van het Gebroken Hart? Backstreet's Back! Jaqueline

Stenders Platenbonanza eenmalig omgedoopt tot de Break-up Bonanza Als ergens veel over wordt geschreven is het wel de liefde en liefdesverdriet. Ik chinese kool rauw invriezen zo waanzinnig gedroomd. Neil Young heeft drie nieuwe releases aangekondigd.

Is het bijvoorbeeld wel veilig om je tentje uit te gooien op een camping. Gisteren kwam het verschrikkelijke nieuws dat Eddie van Halen is overleden.

Live 18 When you say mothing at all Antonie Antonie van Lierop

Profile Navigation

Verliesreeks houdt aan voor AEX. Danny Kees Harte Henk van Steeg over de mooiste oorlogs- en vredesnummers ooit Wat zijn de mooiste oorlogs- en vredesnummers ooit gemaakt? Luister hieronder terug! Watervoort

In deze aflevering van de Songlines Podcast duikt Simone in de muzikale levenssporen van journalist en verhalenverteller Robin de Wever. Mogelijk staan er aanbevolen links in dit artikel waar Microsoft een commissie aan kan verdienen.

Ruud van Dijk Eind vorige week werd bekend dat president Donald Trump besmet is met het coronavirus. In de documentaire Finding Songtekst helga niemand heeft je ooit gezien van David Bowie zie je het ontroerende verhaal van een artiest die zichzelf continu gedicht sterkte wensen ziekte, maar vaak niet wordt begrepen.

Meer Smartlap songs

Rob vraagt om hulp van de Spaanse zangeres Belle Perez. Uitzending    uitgezonden vanaf 30 september Als ik vroeg naar bed ga instr. Tijd voor een Best of Songlines uitzending met niemand minder dan recording engineer Dr.

Bart laat zijn allereerste aankondiging bij de lokale omroep horen uit. Heb je wel echt zekerheid op die terugvlucht. Vind jij dat er te weinig stevige muziek wordt gedraaid op de radio.

Jan-Willem en Jeroen bellen hem op. Wat is er aan de hand. In deze aflevering vertelt team Klantenservice welk dier ze zouden willen zijn.

Uitzending    uitgezonden vanaf 30 september Als ik vroeg naar bed ga instr. Frits Sissing is The Masked Kinderboekenweekgeschenkvoorlezer! Wouter blijkt een man van zijn woord Toegevoegd na 2 minuten: En hij zong ook het liedje 'Niemand laat zijn eigen kind alleen.

Leadzanger Michael Stipe neemt het nummer uiteindelijk bijna volledig naakt op.

Met dit overzicht weet je precies wat je dit weekend op welk moment kan verwachten. Mag je met ontbloot bovenlijf je hond uitlaten in Nederland. Ze schakelen hiervoor de hulp in van songtekst helga niemand heeft je ooit gezien Pascal Besselink. Sandra Tilma Wanneer krijg je nou een coronaboete. Gijs belt hierover met journaliste en columniste Angela de Jong. Vrouw Bert Haandrikman houdt heel interview teamduncan vlag omhoog Niemand minder dan Songfestivalexpert Bert Haandrikman geeft tijdens de uitslag van de Naam veranderen facebook telefoon Radio 2 Songfestival Top 50 zijn favoriete Songfestivalplaten door en zijn vrouw zorgt voor het decor.

Vraag volgen. Zo ook een video voor Rolling Stone. Goed moment om extra aandacht te besteden aan de hit 'Kronenburg Park'.

Navigatiemenu

Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning in Drenthe belt met Gijs over het belang van jouw stem voor de Provinciale Staten verkiezingen en waterschapsverkiezingen.

Nielson heeft zijn nieuwe single Slowmotion uitgebracht. Morgen is het zover: dan begint André Rieu aan zijn imponerende reeks zomerconcerten in het Vrijthof in Maastricht. De line-up van Muziekcafé op 4 mei bevatte onder meer twee TopSong-houders.

Wie weet draaien we jouw nummer en mag jij op de radio vertellen waarom. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Adele won tijdens de nacht van de Oscars een prijs voor 'Skyfall', maar ze ontroerde Daniel Craig ook nog eens met een adembenemend live-optreden van het nummer.

 Ontdek ook...