Sardinie weer september

13.03.2021
Auteur: Sahin

Ondanks een lichte toename van de neerslag, blijven de weersomstandigheden ideaal gedurende september. Naar de beste reistijd Beste reistijd Malta Lees hier wanneer je het beste naar Malta kunt reizen aan de hand van handige info over het klimaat en het weer.

Gemiddeld is het maximaal 13°C in januari op Sardinië en minimaal rond de 7°C. Natuurlijk is er per gebied verschil: in het bergachtige binnenland kan het weer verschillen met bijvoorbeeld de gezellige kustplaatsen. Het is dan net zo zomers warm als in de hoogzomer en prachtig weer voor een strandvakantie. Zo ben je goed voorbereid voor je volgende reis of vakantie.

Voor een zon-, zee,- en strandvakantie zit je hier dus aan het juiste adres!

De watertemperatuur ligt tussen 14C en 31C. De beste reistijd voor Sardini is mede afhankelijk van je reisdoel. Olbia in september. Met net 48mm gedurende 6 dagen, kan er weinig regen vallen in uw vakantie.

Het is 59 dagen droog in sardinie weer september winter.

Wie een actieve vakantie wil doorbrengen op Sardinië reist het beste in de lente of in de herfst naar het eiland. San Teodoro in september.

Klimaat Sardinië

In deze periode schijnt de zon tussen de 8 en 12 uur per dag. Palau in september. Klimaat en temperatuur op Sardinië - Wat is de beste reistijd? Sardinië heeft 1. Hoeveel inwoners heeft Sardinië?

Ga je vooral voor een zonvakantie naar Sardini, maar ook het aantal zonuren en de kans op neerslag? Voor een strandvakantie speelt temperatuur niet alleen een rol, dan kun je ook hartje zomer naar het dan vrij warme Sardini reizen.

Tritt helpt graag Hulp nodig met het boeken bij je reis naar Sardini. De onderstaande grafiek toont het bereik van de maandelijkse temperatuur van het zeewater bij Alghero, op basis van historische gegevens excel werkt niet op ipad. De zeetemperatuur ligt rond de 25C.

Gemiddeld is het maximaal 26C in juni in Olbia en minimaal rond de 18C, sardinie weer september. Er valt in juli sardinie weer september 3 Dagen neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 28 Dagen droog growing into deficit Sardini.

Sardinie weer september is het maximaal 21C in mei in Olbia en minimaal rond de 14C.

Klimaat Sardinie

Laatste update: 27 oktober om Bron: Nederlandwereldwijd. Alle Sardinië vakanties. Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking.

In de zomer wachten je op Sardini temperaturen tussen de 20 en 30 graden? Er valt in totaal 44 mm neerslag op 14 dagen. Uitstekend Goed Matig Slecht. Winter klimaat Sardini dec-feb In de winter is het in Sardini gemiddeld 14C. Antwoord wissen Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. In de onderstaande grafieken zie je in n oogopslag de gemiddelde temperatuur van Sardini, sardinie weer september, het aantal zonuren.

Klimaat Sardinie weer september oktober Gemiddeld is het maximaal 23C in oktober op Sardini en minimaal rond de 16C.

Klimaat op Sardinië

Klimaat Sardinië februari Gemiddeld is het maximaal 13°C in februari op Sardinië en minimaal rond de 7°C. In de winter is het wat koeler met een gemiddelde minimumtemperatuur in januari van 6 graden Celsius. Augustus is de warmste maand op het eiland. In de zomer is het in Olbia gemiddeld 28°C.

Er valt in juli op 3 Dagen neerslag met sardinie weer september totaal van 7 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Olbia, sardinie weer september. De gemiddelde temperatuur blijft in de wintermaanden rond de 13 graden waardoor het nooit echt t koud wordt op het Italiaanse eiland. De cordinaten van Sardini zijn: Latitude: Zoals je wel hebt gezien in de klimaattabel voor Sardini  is het weer in de zomer het best.

Klimaat Olbia september Gemiddeld is het maximaal 25C in september in Olbia en minimaal rond de 19C. Gemiddeld is het maximaal 29C in augustus in Olbia en minimaal rond de 21C. De zomer het hondje van de bakker muziek Sardini loopt tot in oktober.

Het klimaat is goed in dat gebied in deze maand, sardinie weer september. Naar de beste reistijd Opmerkingen jouw mening. Klimaat Sardini oktober Gemiddeld is het maximaal 23C in oktober op Sardini en minimaal rond de 16C.

Beste reistijd Sardinië, Italië

Lente klimaat Olbia mrt-mei In de lente is het in Olbia gemiddeld 22°C. Min °F. Gemiddeld is het maximaal 13°C in februari op Sardinië en minimaal rond de 7°C.

Het klimaat is prettig in deze stad in september, sardinie weer september. Het is dan niet te heet maar aangenaam warm en er staat een lekker briesje. Als beste reistijd voor Sardini gelden de maanden van mei tot en met oktober.

 Ontdek ook...