Ovulatietest action werkt niet

07.06.2021
Auteur: Shaniqua

Gister avond weer getest en exact hetzelfde als die van 4 uur ervoor. En ik heb een paar vruchtbaarheid dagen test gedaan op google omdat ik nog me eerste dag van me menstruatie weet maar het klopt van geen ene kant.

MamaSuus om

Nu had ik tot en met gisteravond een oplopende test en vanmorgen weer getest en toen was hij veel lichter. We hebben in die eerste maanden echt wel geprobeerd netjes om de dag of iedere dag voor de zekerheid seks te hebben in de vruchtbare periode.

Ik wil deze ronde voor het eerst met ovulatie testen gaan werken. Hallo iedereen,  Kan iemand me helpen? Tryingfornumber3 Actief lid. Volgens de bijsluiter 2 dec?

Maar dit ziet er wel goed uit al, ovulatietest action werkt niet. De vorige zwangerschap was de 2e keer al raak, gewoon op goed geluk, wat jij heb gehad had ik ooit in een iets andere vorm ik had positieve testen en werd ineens tekst op verjaardagskaart dat was ook echt vreemd.

Net zo donker als controle streep dag erna waren ze echt lichter. Maandag bij de eerste test was het test streepje meteen donkerder dan de controle steeep.

Mijn bekkenpijn - Slechte dag …vs altijd ovulatietest action werkt niet …. Hier ook action ovulatie testen en zojuist test gedaan dit is bij mij positief en ook slijm sinds dinsdag.

Ohh echt! Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Misschien maak je meer dan gemiddeld LH aan zodat alle testen er positief uit zien.

Cyclus was een chaos

Ik wacht vanmiddag nog even af en dan ga ik even kijken wat ik doe dank voor het mee denken! Ben helemaal van slag ervan! Korting op kleding en wonen. Maar ligt weer aan de test meen ik. Tsja zou kunnen geen idee.

  • Wanneer nu testen? Als ik ze allemaal naast elkaar leg dan zie ik wel duidelijk welke positief is.
  • Ik heb met action gehad Dat ie nooit duidelijk positief was zowel de ovulatie als zwangerschapstest niet terwijl ik dus wel mn ei had en zwanger was.

Populaire ovulatietest action werkt niet. Ronde 3 voor ons trouwens. Ik ben deze ronde begonnen met deze testen maar zit vandaag op dag 14 en test is nog bijna omo wit terwijl ik wel symptomen heb dat m'n ei eraan komt heel veel vruchtbare slijm verlies steekjes onderin m'n buik. Ik had al zon vermoeden. Sommige hier op het forum hebben duidelijke knallers met die van de action, andere weer niet.

Ga naar pagina ...

Met die ovulatietesten kon ik testen wanneer het echte werk kon beginnen. Ik vond het ergens ook nog wel prima, want ik kon rustig aan het idee wennen en door iedere keer dat ik ongesteld werd, wist ik zekerder dat ik dit echt wilde.

Na die miskraam werd ik met ovulatietesten na 1 maand weer zwanger en daar was Raf… Onze grote kleine spruit.

Het is ook naar net hoe vaak je wilt testen. Vanaf de eerste dag van mijn vruchtbare periode hebben wij het om de dag gedaan tot 2 dagen ovulatietest action werkt niet de eisprong. Afgelopen dagen geen streepje, maar had gisteren wel weer een streep waarvan brandende pijn knieschijf dacht misschien is deze wel duidelijker dan vorig weekend.

Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Even balen en weer door! Wat ontzettend fijn.

Onze ervaring zonder ovulatietesten

Bekijk alle artikelen. Bij Pip duurde het 5 maanden voor ik met ovulatietesten zwanger was. Nou dat lijkt me praktisch onmogelijk ik zit nu pas op dag 15 van mijn cyclus dus zeg maar op de helft. Ohh echt! Dat is dus waar ik over twijfel..

Reactie op Melsvd. Mss daarom geen piek gevonden maar wel gehad. Ik ben benieuwd. Misschien heb je toch je piek gehad, maar niet laat genoeg getest op die dag en is de eisprong snel na de piek. Je weet dat het lang kan duren maar het idee dat het ovulatietest action werkt niet meteen raak kan zijn, maakt het natuurlijk allemaal extra spannend…. Wat n super mooie dag. Deel Deze Pagina Tweet. Wij hadden om de dag sex rondom de ovulatie.

Nooit gedacht dat ik dit ooit zou schrijven over onze ervaring met ovulatietesten. Met action testen. Geen enkele ovulatietest positief

Ouders van Nu abonnement. Vorige bericht Mijn favorieten… - Sept ! Wat ontzettend fijn! Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

 Ontdek ook...