Morning after pil de beste

10.03.2021
Auteur: Şaban

Opgelet: er bestaat ook een  hormonaal spiraal. Of gebruik je sint-janskruid?

Sensilube, 3-pack condooms en Intima Protect. Om etos. Maar omdat je nooit exact kunt zeggen wanneer je eisprong is, is het toch het beste om altijd een morning-afterpil te nemen als je onveilige seks hebt gehad. Hoe betrouwbaar is de noodpil? Werkt de noodpil altijd? Merk Waar ben je naar op zoek? Je volgende cyclus wordt hierdoor niet of bijna niet beïnvloed.

Meestal word je op de normale tijd ongesteld. Filter - Prijs. Beste winkelketen in persoonlijke verzorging. Wanneer gebruiken. Deze pil kan dus geen abortus opwekken. Als je vaak de noodpil neemt, is de kans dus heel groot morning after pil de beste je toch eens zwanger zal geraken.

Intolerantie bepaalde suikers. Filter - Product type. Cookies op Etos.

Wat is de morning-afterpil?

De morning-afterpil beschermt niet tegen zwanger worden een volgende keer dat je seks hebt. Als de zwangerschapstest positief is, ben je zwanger. Geef je borstvoeding? Mogelijke bijwerkingen kunnen zijn: Duizeligheid Hoofdpijn Maagdarmklachten, zoals misselijkheid, buikpijn, diarree en overgeven Pijnlijke borsten Menstruatiepijn   Vermoeidheid Na het gebruik van de morning-afterpil kan je eerstvolgende menstruatie op een andere dag beginnen dan je gewend bent.

Maar voor beide pillen geldt: hoe sneller je actie onderneemt, hoe groter de kans is dat-ie werkt. Hoe ver ben je in je  menstruatiecyclus, ben je rond je vruchtbare periode?

Maar het is wel belangrijk dat je weet wat je moet doen als je niet zwanger wil worden. Dit wordt ook wel het koperspiraaltje genoemd. De barcode is niet bekend! Open alle categorien. Vraag het de webapotheker.

Hoe werkt de noodpil? Hoe betrouwbaar is de noodpil?

Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u een vraag stellen aan de webapotheker. Past een ander middel beter bij jou? Dit hormonaal spiraal kan je niet gebruiken als noodanticonceptie.

Dan sta je voor de keuze: het kind houden, het kind afstaan of abortus. Neem hem correct en zo snel mogelijk na onveilige seks! Je hoeft niet te bellen voor een recept. Intimiteit 2. Hoe gaat het verder na morning-afterpil of koperspiraal Hoe gaat het verder na slikken van de morning-afterpil of plaatsen van een koperspiraaltje.

Wat is een morning-afterpil?

Als je onbeschermde seks hebt gehad en niet zwanger wilt worden kan een morning-afterpil een goede optie zijn. De morning-after pil voorkomt een zwangerschap doordat de eisprong wordt uitgesteld. Let op : gebruik je medicijnen tegen epilepsie, tuberculose of hiv? Maar mocht je toch geen condoom hebben gebruikt of een gescheurd condoom hebben, dan kan een morning-after pil een oplossing zijn.

Let op : gebruik de morning-afterpil uitsluitend als noodmaatregel en niet als anticonceptie. Wij zetten op een rijtje wat waar is en wat niet. Wat zijn de bijwerkingen van een morning-afterpil. Het kan minstens 5 morning after pil de beste blijven zitten. Ook omdat een morning-after pil met dit bestandsdeel langer werkt na de onveilige seks dagen. Meer over het koperspiraal als noodanticonceptie.

Of zoek handmatig naar uw medicijn Medicijn, klacht.

Uitgebreide zoeksuggesties.

Vertel dat je onveilige seks hebt gehad. Wat zijn de bijwerkingen van een morning-afterpil? De morning-after pil is een noodoplossing FEIT: Je kan je standaard anticonceptie niet vervangen door de morning-after pil.

Kolf daarna 8 uur lang en gooi deze melk weg. Lees verder. Of gebruik je geneesmiddelen met sint-janskruid.

 Ontdek ook...