Leuke raadsels met antwoorden

01.03.2021
Auteur: George

Movement Activities. Privacy Preferences Op deze pagina kan je toestemming geven opt-in of weigeren opt-out voor het gebruik van tracking cookies en analyse-tools op onze websites.

Planning Calendar. Creative Teaching. Bewaar voorkeuren Privacy Policy. Door het sleutelgat te kijken van een glazen deur! Antwoord Knalrood! Wat is 20 meter lang en stinkt naar plas? Door gebruik te maken van de verschillende elementen uit het verhaal, logisch te redeneren en je creativiteit aan te spreken kun je het antwoord op raadseltjes proberen te achterhalen.

Antwoord Vlieg tuig. Van: Floris Wat is het toppunt van zelfvertrouwen. Antwoord Omdat er staat: Hier openen Waarom gebeuren er de meeste ongelukken als mannen dronken zijn. Woordenrad woordenschat, leuke raadsels met antwoorden. Hou er rekening mee dat de social media partijen de informatie die zij via leuke raadsels met antwoorden cookies verzamelen bijvoorbeeld je surfgedrag ook kunnen gebruiken om een profiel van je op te bouwen en je gerichte inhoud of advertenties te tonen.

Antwoord Hij gaat op een blad zitten en wacht tot het herfst wordt!

  • Ingezonden grappige raadsels Van Arnold Er zitten 3 mannen op een motor. Math Equations.
  • Het team met de meeste juist beantwoordde vragen gaat er met de eer vandoor. Ik heb gaten in mijn onder- en bovenkant, mijn linker- en rechterkant en in het midden.

Leuke raadsels

Find this Pin and more on schooltips by Jelitza Thokaai. Je vindt dergelijke grappige raadsels ook vaak terug in moppen en grappen. Antwoord Als een ijsbeer een jas draagt!

Ze hebben gewoonweg nog niet de kennis en vaardigheden in huis om tot het antwoord te komen. Ik ben gratis naar school geweest en jij voor niets! De oplossing van leuke raadseltjes zijn vaak zo ver gezocht, dat ze met het beste verstand niet op te lossen zijn.

Math Software. Achter de eerste deur zitten 2 moordenaars. Er staat een koe in de wei. Van Merle Hoe laat is het als een koe op een hek gaat zitten. Van Arnold Er zitten 3 mannen op een motor. Antwoord Op de doos staat jaar… Hoe krijg je een blondje aan het lachen op zaterdag, leuke raadsels met antwoorden.

Leuke raadsels met antwoord

Antwoord De emmer! Waarom heeft een blondje maar 15 minuten pauze? Stress Counseling. Find this Pin and more on Méditation by Hélène Bodé.

Primary School. Antwoord Door een sleutelgat van een glazendeur kijken. Nu nog 9 weg en 5 erbij. Wat moet Jantje doen. Wat hangt in de boom en roept: Ik ben een appeltje. Antwoord Je smartphone. Antwoord Een ongestelde vraag.

Grappige raadsels met oplossingen

Spelletjes om woordenschat in te oefenen. Daarna gaan er 5 weg en 7 bij. Het is groen en het drijft?

  • Antwoord Een heilig boontje Hoe sterven de hersencellen van een blondje?
  • Winter Time.
  • Search for: Search.
  • Je vindt dergelijke grappige raadsels ook vaak terug in moppen en grappen.

Antwoord Hij gaat op een blad zitten en wacht tot het herfst wordt. Antwoord Een polonaise in het bejaardenhuis Wat loopt in de wei en helpt tegen menstruatie. Antwoord Ze zijn bang voor de kater Het is blond en het is slim. En een tandarts mondje open…. Antwoord Lijken op elkaar Wat heeft ogen en 2 tanden. Antwoord Om te applaudiseren als je langs komt… Van: Harry Op welke stoel kun je niet zitten? Wat is rood en ontploft, leuke raadsels met antwoorden. Antwoord Op de doos staat jaar… Hoe krijg je een blondje aan leuke raadsels met antwoorden lachen op zaterdag.

Leuke en moeilijke raadsels

Van: Willemien Er zitten na-apers in een boom, 1 valt eruit. Classroom Language. Waarom gaat een dom blondje bij gevaar in de koelkast zitten? Hoe stuurt een dom blondje een email?

Moeilijke raadsels kunnen vaak niet in n sessie opgelost worden, maar vergen lang en doortastend denk- en zoekwerk. Student Learning. Wat is een blondje met 2 hersencellen.

 Ontdek ook...