Kleine kip caravan te koop

11.03.2021
Auteur: Lummetje

Kip Caravan ontwikkeld en produceert al vele jaren verschillende modellen caravans en sinds enkele jaren ook een speciale kleine caravan, de Kip Shelter. Alleen al in Nederland zijn Mooie en nette kip sgb grand traveller bj met fransbed en rondzit, voorzien van mover fietsendrager en etuil..

Aangeboden Gevraagd 8. Kip Kompact 32 EK etuiluifel, reservewiel Zeer nette kip kompact 32 ekde caravan is voorzien van:etuiluifel hefdakfiestenrek.. Tim Smaling Koningsbosch. Binnenkant d. Een kleine kampeerwagen met een opvallende achterklep. In kwamen vervolgens de eerste standaard Kip Caravans van de band rollen, die in de jaren 50 per vrachtwagen naar de dealers in den lande werden getransporteerd.

Peter de Jong Opende! Kwaliteitscaravans die zich onderscheiden door vormgeving, techniek en hoogwaardige materialen. Den Dolder Eergisteren. Voor het gebruik van Speurders. De Shelter Basic is er ook in een luxe variant: de Shelter Plus. Leidens ontzet wiki Van. De kip is n.

  • Heeft u liever wat meer luxe maar wilt u toch een kleine caravan kopen?
  • Kip Kompakt uit In verband met aanschaf camper verkopen wij onze geliefde kip kompakt

Kleine caravan kopen

Kip Caravan is de enige caravan fabrikant van Nederland en met meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van caravans en kamperen zijn wij bij uitstek de ideale partner als u op zoek bent naar een kleine caravan. Maximaal g. Span caravan biedt te koop aan; kip 5.

Probeer het donkere thema. Eze caravan is voorzien van een standaardzit, eindkeuken met gasfornuis, wasbak en koelkast met vriesvak, hoektoiletr..

Kip Caravan ontwikkeld en produceert al vele jaren verschillende modellen caravans en sinds enkele jaren ook een speciale kleine caravan, de Kip Shelter.

Gerelateerde zoektermen. Kip verkeerd in zeer goede staat. Kleine kip caravan te koop ruime retro caravanvoor div doeleindenzie ook andere advertentiesof website vanwijktrading.

Uitgebreid zoeken! Verhuur Caravans.

Kip Grey Line Special 49 TDB Voortent luifel mover

Lengte cm. Campers Alle Campers. Boer Caravans A Kip Caravans kompakt ek Bj Afm.

Ga verder. Gewicht kg Van 1. Noorder Caravan Centrum. Betreft een zeer maar dan ook zeer nette caravan van binnen als van buiten met een voortent en een luifel, mi? Kijk dan ook gerust bij de andere caravan merken. Overige Alle overige.

Graag even aandacht voor jouw privacy

De caravan heeft 2 slaapplekken en kan worden uitgebreid met sportpakketten, zo neemt u gemakkelijk uw fiets, motor of surfplanken mee in de caravan. Vierpolders 26 okt. Boer Caravans A

Maximaal g. Is 5 tot 6 meter. Maximaal gewicht: kg. Ja Nee 1. Wijhe Eergisteren. En hefdak. Walker voortent voor Kip Kompakt. Kraaij Caravans Ermelo. Ede Eergisteren!

Kip caravans, modeljaar 2020

Naast al onze nieuwe modellen zijn er ook een groot aantal oude modellen te bezichtigen, zoals een originele Kip Kuiken uit Kip Mini Kip 37 EK Eze caravan is voorzien van een standaardzit, eindkeuken met gasfornuis, wasbak en koelkast met vriesvak, hoektoiletr.. Daarom gaan wij zorgvuldig met deze gegevens om en selecteren we onze partners met zorg.

Betreft een zeer maar dan ook zeer nette caravan van binnen als van buiten met een voortent en een luifel, kachel, mi..

Berdien Enschede? Van der Vliet Recreatie. In onze showroom, kunt u al onze modellen komen bekijk.

 Ontdek ook...