Kickstart scooter zit vast

12.03.2021
Auteur: Binck

Daarnaast is het heel belangrijk dat de tanden nog heel zijn. Bericht door sjaakvanvoorschoten » ma okt 06, pm.

Dit is de CDI, de bobine en de bougie. Weten jullie raad op mijn probleem. Loop door onze winkel. In die kap zitten een carterkaplagertje, een kickstartas en het belangrijkste onderdeel: het kickstartrondsel. Hoe smeer je de kickstart? Het smeren van de kickstart is eigenlijk heel simpel.

Bericht door malleuh ma okt 06, pm. Wanneer je de kickstarter of elektrische start gebruikt dan moet je merken dat de opening vacum trekt. Bericht door Lev-he vr jun 11. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Vario rollen scooter vervangen Scooter kickstart scooter zit vast Sproeier van een scooter vervangen.

Wachtwoord vergeten? Een bougie raakt het vaakst defect omdat dit een slijtagegevoelig onderdeel is.
  • Brandbaar mengsel In de cilinder moet een brandbaar mengsel terecht komen welke tot ontploffing wordt gebracht. Marktplaats Nieuwe advertenties Nieuwe reacties Laatste reviews Zoek advertentie.
  • Door de ontploffing komt de zuiger in beweging waardoor diverse onderdelen in het motorblok gaan draaien. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring.

Recommended Posts

Bericht door slomosmark » do okt 09, am Hallo! In de cilinder komt een brandbaar mengsel terecht welke door middel van een bougie tot ontploffing wordt gebracht. JavaScript is uitgeschakeld. Vul hieronder je gewenste naam in.

Als je dat gedaan hebt, kun je de carterkap weer terugzetten en zul je zien dat het pedaal weer soepel werkt.

Nieuwe berichten. Je hebt nu alles goed geprobeerd. In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk op weg te helpen om het startprobleem weer te verhelpen. Ondanks wat de eventuele benzinemeter aangeeft. Copyright El Caballo bv. Stem omhoog 0 Stem omlaag.

Mijn winkelwagen

Dat wil je niet hebben, want dan ga je onnodige kosten maken. Ik heb één keer het idee gehad dat de motor bijzonder heet was en dat ik dit ook kon ruiken.

Draai nu eerst een aantal maal de gashandel naar beneden open, zonder op de startknop te drukken of je linkerrem in te knijpen. De benzine komt via een benzineslang in de carburateur terecht.

Zou het kunnen dat de motor even te warm heeft gehad en daardoor is vastgekomen om dan daarna na het afkoelen weer los te komen. Bericht door slomosmark vr okt 24, pm hij is bijna barbie de prinses en de bedelaar en je hebt er niks aan veranderd, leek ook net of ik zonder benzine zat behalve dat de startmotor ook niet meer wilde ronddraaien, pm.

Bericht door Lukos do okt 09, kickstart scooter zit vast, pm Oke. Zelf paar weken terug kickstart scooter zit vast vastgelopen krukas lager gehad! Meestal zie je de tellers of verlichting van het dashboard reageren als je contact maakt. Bericht door sjaakvanvoorschoten ma okt 06.

Mijn scooter start niet goed of start niet als het koud is.

De tandjes hoeven niet gesmeerd te worden, dat heeft geen nut. Gaat hierin iets niet goed dan start de scooter niet meer. Het gaf me precies het gevoel dat ik zonder benzine viel maar dit was echter niet het geval.

Het smeren doen wij gewoon met blauw lagervet. Zorg ervoor dat ALLE ringentjes op de assen zitten. In de cilinder komt een brandbaar mengsel terecht welke door middel van een bougie tot ontploffing wordt gebracht, kickstart scooter zit vast.

De connectie wordt keurig weggewerkt in de buddybak van je scooter. Lukt het niet na 5 tot 10 maal kicken. Bericht door robert ma okt 06, alleen de kickstart staat vast. Door de carburateur te demonteren en prunus serrulata kiku shidare snoeien reinigen kan het probleem verholpen worden.

Lukt dit ook niet.

Join the conversation

Het enige wat je nodig hebt is een likje vet en de juiste werkwijze. Test ook of je toeter het doet. Heb je een compressiemeter dan is dit natuurlijk een nog beter instrument.

Wanneer je de kickstarter of elektrische start gebruikt dan moet je merken dat de opening vacum trekt, kickstart scooter zit vast.

Zet vervolgens het sleutelcontact op AAN. Nieuwe berichten. Door de zuiger in beweging te brengen, dit kan met de kickstarter of de startmotor!

 Ontdek ook...