Grieks restaurant omgeving vaals

02.03.2021
Auteur: Sara

We mochten zelf onze plek uitzoeken vlakbij het scherm. Persoonlijk tintje in de bediening maakt dat je je welkom voelt.

Alle talen. Kasteel Bloemendal. Wij eten er vaak de lamscoteletjes. Jean Starmans 14 punten. Hier geen punt van gemaakt.

In de buurt van Lakis De Griek Naam. Prima ontvangst. Presentatie eten: n. Matig 1. Koolsalade was weinig voor twee personen misschien ook omdat het zo lekker was. De prijs was ook goed.

Nathalie punten.
  • Roy Kunkels. Is dit restaurant geschikt voor kinderen?
  • Geldautomaat op kwartier lopen afstand. Is dit restaurant geschikt voor lunch?

Waarderingen en beoordelingen

Land: Nederland Nederland België. Dus wat ons betreft heel goed! Machinevertalingen weergeven? Alle gegevens weergeven functies. De sfeer en bediening zijn goed en het geeft een welkom thuis gevoel.

Super eten, veel en voor een zacht prijsje. Troje op 1 mei Erg leuk en gezellig restaurant. Gisterenavond hier gegeten.

De bediening is ook prima en heel korrekt. Beoordeeld op 2 december een heerlijke maaltijd? Grieks restaurant omgeving vaals Restaurant Thessaloniki, Vaals.

Lakis de griek vaals

David P. Het eten was top. Reserveren is een must, ook door de week is onze ervaring. Dat zegt genoeg.

Daarna volgde weer een rondje Ouzo van het huis. Taal Nederlands? Betaal methoden Er zijn nog geen betaalmethoden bekend. Absoluut aan te bevelen, grieks restaurant omgeving vaals. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Ruud 10 punten. Het eten is vers en goed bereid en ruim voldoende.

Hoe was jouw ervaring?

Slappe wijnen "behelpen" blijft. Betaal methoden. Alleen, zoals vaak in Griekse restauans, is er niet veel keus voor vegetariërs. Dat is nu helemaal goed gemaakt. Max 35 Karakters Beste gerecht van dit restaurant:   Max 35 Karakters.

Geldautomaat op kwartier lopen afstand. Lakis De Griek Type:. Copyright uitetenin. Er was nog geen plaats dus wij konden een paar minuten wachten totdat er een tafel voor twee vrij zou komen, grieks restaurant omgeving vaals. Hiermee de Het eten was supersnel klaar ongeveer tien minuten terwijl de tent helemaal vol zat.

Vrolijke bediening. Twee keer ouzo gekregen en een glas koud kraanwater zonder te vragenerg vriendelijk. Banner: x60 meer: Restaurant beoordelingen meer: Restaurant beoordelingen.

Matig 1.

Beoordelingen

Van der Hoeven. Toen ik nog in Vaals woonde, ging ik elke week bij hun uit eten, het was altijd top!! Gisteravond gegeten bij troje. JCB van Dalen.

Grieks Vaals. Wat vond u positief aan Lakis De Griek. Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen.

 Ontdek ook...