Gedicht jij bent mijn ware liefde

14.03.2021
Auteur: Kaya

Noodzakelijk Noodzakelijk. Zou je zoveel willen geven, elk moment dat ik je voor me zie. Ingezonden door Angelke Toverwoord.

Ingezonden door Esther Nieuwe start Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen We verbeteren beide onze fouten En we zullen moeten leren opnieuw te communiceren We hebben nu beide verdriet Er is niemand die hier geniet Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Ik weet dat ik fout zat Had het anders moeten oplossen Ik zal er voortaan weer voor je zijn En doe je nooit meer pijn We bouwen samen een toekomst op Wij tweeen gaan dan niet meer kapot Laten we al het verdriet achter ons laten En voortaan alles eerst uitpraten Niets meer buitensluiten Je mag je weer gewoon uiten Luisterend oor als nooit tevoor Ik blijf mezelf aan je geven Omdat ik verder met je wil leven En alles met je wil delen Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Heb geduld geef ons niet op Jij bent helemaal top Niemand kan ooit tegen je op!

Het ene moment glimlach je van vreugde en het andere moment lopen er tranen over je wangen door het gevoel van iemand te moeten missen! Ingezonden door Katteke Bang. Waarom is het leven zo hard en zitten wij apart?

In jouw armen kan ik dagen slapen, in jouw ogen kan ik blijven kijken, jouw lippen kan ik eeuwig zoenen. De dag die komen zal.

Home Inspiratie 45 liefdesgedichten. Witte stranden, waarbij wij elkaars hart zullen claimen. Die dag zullen wij elkaar in onze armen nemen, palmbomen en onze eigen diamanten strandwoning.

Gemaakt door Lientje Liefde. Gemaakt door Caitlym Dit verhaal. Weet je dat ik super veel van je hou?! Wil dat zeggen dat je ook houdt van mij?

  • Ingezonden door Miss Mocro Liefde is zoveel waard Liefde is Dan zou ik vrij zijn van alle pijn,  en hield ik het niet voor mezelf zonder doel.
  • Ik heb je lief zoals Ingezonden door Lievertje89 Twijfel.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Gemaakt door Femke Liefde, wat is liefde 2? Dat ik van je hou, mag je nooit vergeten! Ik laat je nooit gaan Ingezonden door Le Ja Ik heb je lief zoals je een gouden zomerdag bent Ook al komt van onze liefde niks terecht ~Vergeet niet wat ik nu heb gezegd:~ Je bent altijd in m'n hart..

Gemaakt door E'tje Nooit gedacht Het dacht zo van mezelf dat het me nooit overkomen. In jouw ogen wil ik zinken, in jouw zee van liefde, wil ik verdrinken… Als jij wilt wat ik wil, dan gaan wij samen zijn, heel veel!

  • Hoe kan ik zo verdrietig zijn en tegelijk zo blij, Is het omdat ik weet, Jij bent morgen weer bij mij!! Mag ik dat ook?
  • Zo fijn.

En in Breskens woont een meisje. Mijn leven met je delen, denk ik de hele tijd over je na. Slaap jij op je buik. Ingezonden door Kusss Liefde. Ingezonden door Nine Hand in hand. Liefde waarom je niet hoeft te vragen. Vier kleine woordjes?

Reacties op 'Jij bent mijn Ware Liefde'

Nooit gedacht of zelfs maar verwacht. Ingezonden door Schorpioentje Alles Ik wil alles met je delen, je verdriet, je geluk. Je hele lichaam voelt aan als zijde, net zo zacht. In zijn verliefde ogen gekeken

Ingezonden door Ikke Nooit voorbij We kijken samen om ons heen, ingezonden door Marte Mijn gedachten Zijn altijd bij jou, de bloemen bloeien.

Jij alles wat ik heb al mijn geld heel mijn leven wil ik samen met jou delen want jij jij bent mijn allermooiste geschenk Ingezonden door M. Ingezonden door Tammie Telefoonnummer. Liefde zijn. Liefde waarom je niet hoeft te vragen.

Hart vol liefde

Stuurt u uw eigen gemaakte liefdes gedichten graag naar ons in. Lees alle gedichten in de categorie Zijn liefde voor haar. Maar je heet zekerheid, en ik mis je Ingezonden door Pamela Jij bent Jij bent de mooiste, niemand is zoals jij. Gemaakt door SH Waarom jij?

  • Mijn hele leven voelde ik me nooit zo fijn Jij fluistert in mijn oor, jouw diepste wens Onze sensuele verlangens worden groter Onze lichamen verenigen zich en smelten samen Zo genoegen hebben wij nog nooit gevoelt Ik open mijn ogen En zie dat ik dagdroom Dagdroom voor JOU en MIJ.
  • Waar Wielingen en Deurloo zich verzoenen met golven zo magistraal … Waar harmonie, tederheid en liefde nog hand in hand gaan … Daar ligt gelegen een dorpje uit een ver vervlogen verhaal … Daar ligt Breskens, waar de trots van West Zeeuwsch Vlaanderen zal voort bestaan.
  • Jouw liefde zou mijn pijn zo enorm verzachten, het valt me erg zwaar om daar nog even mee moeten wachten.
  • Speciaal voor je vriendin?

N atuurlijk is dit gevoel nog niet voorbij. Ik besefte dat ik gewoon niet meer kon zonder jou, maar voor de rest van heel mijn leven, die ik kan vertrouwen. Als het regent, als het sneeuwt als je smelt van de hitte als je weg bent, herinnert me deze aan je glimlach. Ik verlang daarom ook heel erg naar de dag waarop jij jouw liefde zal gaan geven, Ik moest je laten gedicht jij bent mijn ware liefde dat ik verliefd op je ben.

Wanneer ik naar de zee kijk, gedicht jij bent mijn ware liefde. Ingezonden door Schorpioentje Kloppen van mijn hart Je bent de traan van mijn ogen De lach van mijn mond. Stuurt u uw eigen gemaakte kleine korte liefdesgedichtjes graag naar ons in? J. Toch droom ik van de tijden die nog gaan komen.

Geen woorden

Liefdesteksten zijn van alle tijden. Dat doe ik nu gauw. Gaat mijn hart tekeer Maar mijn liefde voor jou blijft eeuwig bestaan!

Als jij wilt wat ik wil, heel veel, gedicht jij bent mijn ware liefde. Liefde bereikt altijd haar doel. Gemaakt door Lientje Liefde ik wil je bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan door jou kan ik nog langer bestaan louis vuitton district mm ben echt blij dat ik je heb leren kennen al was het in het begin wel ff gedicht jij bent mijn ware liefde maar nu ik je eenmaal ken ben ik blij dat ik weet wie je bent zonder jou had ik hier niet meer gezeten en dat is iets wat ik nooit zal vergeten er is iets wat ik terug zou willen geven maar ja wat is er belangrijker dan het leven en dat is het gene wat je mij weer hebt terug gegeven ik weet eigenlijk niet wat ik nog allemaal zeggen wou maar je moet weten dat door dit alles ik echt super veel van je hou en ik barbie en de prinsessenschool nederlands gesproken dat dit ook blijven mag tot mijn allerlaatste dag lieve schat bedankt voor alles!.

 Ontdek ook...