Garage otten breda occasions

10.03.2021
Auteur: Lucinde

De auto is nieuw gekocht en heeft slechts een kilometerstand van Autobedrijf Bogers.

General Motors Nederland. JDM Brommobiel. Garage Van Hooijdonk. Ik heb 4 keer moeten bellen om een afspraak ingepland te krijgen. Mega Brommobiel. Fiat werd netjes binnen gestald gedurende het weekend.

ABC Oldtimer Restauratie. Maar kan ons gevoel niet wegnemen. Keurig op tijd en conform afspraak geregeld. Het lijkt wel of alles ten koste moet gaan van de service die wij bij Otten wel hadden. Automotive Startpagina s. Dat gebeurde volgens de politie dankzij een anonieme tip, op een parkeerplaats aan de Roeselarestraat in de wijk Hoge Vucht, garage otten breda occasions.

MD Trucks. Otten Autobedrijf BV Toon nummer.
  • Naar het maken van een afpraam hiervoor laat echt te wensen over. Toen we vervolgens teruggingen om dit te melden werd het afgeschilderd alsof deze krassen er al zaten en alsof we deze zelf met de autosleutel gemaakt hadden.
  • Afspraak op korte termijn geregeld en keurig volgens afspraak alles afgehandeld.

Scania Beers. Autobedrijf Gerard Sprenkels. Het leek er niet op dat ze deze auto wilden verkopen. Ook nu weer prima service verleend. Het vertrouwen is bij mij helemaal weg en zal hier dan ook niet meer terug komen!!!

Betere ervaring met Skoda dealer Wat een slechte verkopers. Autohandel DVR.

Ik heb op maandag einde ochtend netjes een appje ontvangen dat de auto gekeurd en al weer klaar stond om opgehaald te worden, garage otten breda occasions. Voor Nick Olij, die enkele dagen daarvoor vader werd. Land Rover specialist. Jammer waarschijnlijk gaan we nu toch voor een ander merk auto.

Autobedrijf Vd Adres achterhalen op naam. Mess Cars.

Fiat le mans

Camper specialist. Cuijk: BandenShop. Nog het ergste is dat de nacontrole niet goed is uitgevoerd.

Ook claimde hij zichzelf wat aan te willen doen. Garage Nuijten. In 1 klap bandenopslag van 50 euro naar 95 euro!. Projectontwikkelaars mogen zich er vanaf volgend jaar op stukbijten! GP Speed Cars.

Mobility Media

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Zeer goede service Eerste keer de auto voor een grote beurt. Auto diversen. Occasion Centrum Breda. AMS Automobiel Bedrijf.

Vind het heel jammer dat Opel zo reageert en de consument benadeelt. Daewoo specialist. Iveco Bedrijfswagen. Van Riel Hyundai Dealer. Voortschrijdend inzicht heeft hem anders doen besluiten. Sprang Capelle: Klijn. Peugeot specialist.

Zoeken met Startpagina

Goede service , hoge klantvriendelijkheid Personeel neemt de tijd voor je, veel info vooraf en achteraf gekregen, tussendoor telefonisch contact gehad. Leenfiets is slecht Ik vind het onjuist dat u een offerte aan een particulier ex-btw uitbrengt. Opel specialist.

Eindhoven: House of Cars. Autoglas Concurrent. Boxtel Henk van Auto-bedrijf?

 Ontdek ook...