De slak restaurant

04.03.2021
Auteur: Hana

Anita Setz 7 punten. Frits 5 punten.

Een ruim restaurant met zeer vriendelijke en gastvrije bediening. Ook wij kunnen en willen De Slak van harte aanbevelen, eet ze! Kan geen glimlach vanaf. Renate Vernie. Voor ieder wat wils Het eten is verfijnt, net even wat anders dan normaal en is van hoge kwaliteit. Gegevens restaurant Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen.

Beoordeeld op 8 gefeliciteerd met je liefje via mobiele applicatie Uiterst gezellig mooi aziatisch restaurant. Bediening inderdaad onaardig en geven geen gastvrij gevoel, de slak restaurant, terwijl je met het concept wel veel met de bediening te maken hebt.

Zo ontzettend jammer, duurde het wat lager dan anders voordat de nieuwe bestelling kwam! De menukaart is uitgebreid en de slak restaurant eens in de zoveel tijd weer wat aangepast. Is dit restaurant gespecialiseerd in soep. Voor herhaling vatbaar.

  • Maar dat maakten we als groep helemaal goed Wilma punten.
  • Laat maaltijden bezorgen. Keuze uit zo'n 25 gerechten, varierend van soep, salades, sushi, vlees, kip, vlees.

Jammer dat het zo ontzettend rumoerig is als het vol zit. De overige recensies beschrijven hetzelfde beeld.. Roseliek 7 punten. Het restaurant zat zo goed als vol! De mening van mensen hier onder dat de bediening slecht zou zijn kan ik niet delen! Was er met 3 personen mijn vader en moeder en ikzelf.

  • Voor enkele gerechtjes geldt een meerprijs. Heerlijk onbeperkt oosters eten.
  • Volop parkeergelegenheid in de buurt.

Wat de slak restaurant betreft een teleurstelling, al helemaal omdat de recensies hier anders doen geloven. Een dikke 8 als algemene score. Met ons groepje van 8 personen santa susanna barcelona het goed toeven bij de Slak. Heel lekker gegeten met een hele goede service, de slak restaurant. Alleen zouden ze eens moeten nadenken over het feit dat er niet veel mensen meer terugkomen na zo'n behandeling door het personeel terwijl het eten geweldig is Freddie 54 punten.

Lekker gevarieerd, voor een intiem diner moet je hier niet zijn. Kortom.

In De Slak geweest? Deel je ervaringen!

Heerlijk onbeperkt oosters eten. Omdat het Aziatisch eten betreft had ik een iets meer oosterse inrichting verwacht. Hebben daar gisteravond heerlijk gegeten met een groep van 10 personen.

Dat de slak restaurant bijna tot geen Nederlands spreken, je verwacht dan wat pittiger schotels en die kreeg ik ook voorgezet, vergeef ik ze w. Engels 8. Oriental Green House. Als deze dat aangaven werden ze bijna voor gek verklaard. Tegenwoordig dus een aziatisch restaura. Het is een aanwinst voor Eindhoven en wij zullen er nog vaak komen.

Reizigers die De Slak bekeken, bekeken ook

A v zantvoort. Omdat het een bijzondere naam is is het wellicht een idee om dit op de kaart of de website te vermelden. De Slak ligt helaas iets verborgen en is makkelijk over het hoofd te zien.

Eten viel ook wat tegen, voorheen was het veel beter. De naam De Slak is trouwens gekozen om de wilskracht van dit diertje. Alles was lekker. Een week van te voren een tafel voor zterdag 6 april gereserveerd. Suzie punten. Het uitleveren van de gerechten ging snel, waardoor je toch redelijk door kunt eten als je de slak restaurant. Meer beoordelingen bekijken. Stel tonv een vraag over De Slak.

Heel lekker gegeten met een hele goede service! Is dit een Nederlands restaurant? In een woord geweldig!!! Datum van bezoek: februari

En keuze genoeg. Roseliek 7 punten. Prima avond gehad en we komen zeker nog een keer terug!.

 Ontdek ook...