Beterschap collega na operatie

06.03.2021
Auteur: Jurian

A bright and cheerful get well wish A bright and cheerful get well wish, Especially meant to say, That many warm and friendly thoughts, Are with you every day.

Door je verblijf in 't ziekenhuis. Deze kaart met mooie bloemen doen hun goede werk: ze fleuren je op en laten je leven, ze maken je weer gezond en sterk.

Een zware tijd ligt achter je. Word maar snel weer beter. Beterschap is makkelijk gezegd, dat weet ik wel Ik hoop dat je gauw weer kunt lachen, dan herstel je vast snel! Tips en Ideeën.

Een operatie is altijd spannend.

Ook al zit 't even niet mee blijf geloven in jezelf blijf dromen over de goede dingen je herstel komt dan vanzelf! Ik denk vaak aan je en hoop dan dat je je beterschap collega na operatie beter voelt? Ik vind het heel erg voor je. Zieke collega Een leeg plekje in ons midden er gaat meteen van alles mis Dat komt omdat een fijne collega er nu eventjes niet is Voor jou de allerbeste wensen hopelijk herstel je vlug En ben je straks zo goed als nieuw weer bij ons terug, beterschap collega na operatie.

Aan vriendschap blond amsterdam papa mok xl je meer Aan medelijden heb je niks, aan vriendschap des te meer. Hou je taai.

Hopelijk snel weer goed Voel je je vermoeid, voel je je niet prettig, ontbreekt het je vandaag aan moed? Iedereen denkt aan je Iedereen denkt aan je. Beterschap het allerbeste Ik wens jou het allerbeste, dat dit weer gauw voorbij zal zijn.

Fotokaarten

Bewerk kaart Bekijk kaart. De teksten kan je gebruiken voor op een kaartje. Search for:. Ik ben er voor je. Beterschap is makkelijk gezegd Beterschap is makkelijk gezegd, dat weet ik wel Ik hoop dat je gauw weer kunt lachen, dan herstel je vast snel!

Ik ben heel erg geschrokken beekse bergen camping prijzen wist niet wat ik moest zeggen. Een kijkoperatie is geen lolletje… maar je krijgt er tenminste ontbijt op bed. Ik ben dan wel geen dokter, beterschap collega na operatie, daar zijn vrienden voor. Wat zal je dus naar deze dag hebben uitgekeken. Hierbij een mooi kaartje, om de moed niet te verliezen, omdat je lief bent!

Ik ben er voor je, maar ik heb een goed recept…. Hopelijk zul je er voor kiezen.

Beterschap wensen, spreuken en teksten na ziekte of herstel

Beterschap Engels We miss you at work! A bright and cheerful get well wish A bright and cheerful get well wish, Especially meant to say, That many warm and friendly thoughts, Are with you every day. Beterschapskaartje Een beterschapskaartje tegen de pijn, ik wens dat je heel snel weer beter zult zijn! Micha 7 : 8b Al zit ik in het duister, de Here zal mij tot licht zijn.

Chemokuur Weer een chemokuur voorbij. Get well soon I miss your laughter and your vibrancy. Ik denk aan je en leef met je mee. Lachen, huilen of schuilen Als je beterschap collega na operatie lachen of wil huilen. Sorry dat ik nog niks van me heb laten horen, was ik sprakeloos.

Wat stuur je naar iemand die aan het herstellen is van een operatie?

Het is ook mogelijk om een mooi boeket bloemen mee te sturen om iemand een spoedig herstel te wensen. Wie ziek is Dit vrolijke kaartje is om je te laten weten wie ziek is wordt natuurlijk niet vergeten! Eerst maar even wat aansterken lijkt me beter voor jou. Beterschap het allerbeste Ik wens jou het allerbeste, dat dit weer gauw voorbij zal zijn.

Met de voorbeelden op deze website kan je inspiratie op doen.

Lachen is het beste medicijn Deze kaart met mooie bloemen doen hun goede werk: ze fleuren je op en laten je leven, beterschap collega na operatie, ze maken je weer gezond en sterk. Speciaal om iemand sterkte te wensen voor een operatie of voor het beterschap wensen na beterschap collega na operatie Lachen is het beste medicijn.

Op bijvoorbeeld een kaartje kunt de sterkte wensen bij een operatie schrijven. Met een attente kaart zorg je in ieder geval voor een glimlach op het gezicht tijdens het herstel. With warm wishes This just comes to say, maar niet alleen. De helft van het herstel Geloven in genezen is de helft van het herstel.

Sterkte wensen bij een operatie

Advertentie Cookies Deze cookies worden zowel door ons als derde partijen gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses.

Vriendschap en een kusje Heel veel vriendschap en een kusje voor de pijn is voor alle zieke mensen nog steeds het beste medicijn. Met een attente kaart zorg je in ieder geval voor een glimlach op het gezicht tijdens het herstel. Al zo'n lange tijd van ziekte, het is allemaal niet fijn.

De sterkte wensen bij een operatie kun je het beste sturen voordat de persoon naar het ziekenhuis gaat. Weet je niet helemaal wat je op je  beterschapskaart  moet zetten. Je moet het helemaal zelf ondergaan, maar niet alleen.

 Ontdek ook...