Auto slaat af tijdens rijden en start niet meer

13.03.2021
Auteur: Boutaina

Dokter Horror 2 aug Techniek, vragen en antwoorden. Niet gevonden wat je zocht? Laatste wijziging: door peugeot gek.

Het kan ook zijn dat de mengverhouding tussen brandstof en lucht niet juist is. Vraag GsxF valt uit. Je gebruikt een verouderde webbrowser. Forums Algemeen Techniek, vragen en antwoorden. Laatst bewerkt: 17 okt Zonder deze sensor zal de motor afslaan en hij hoeft niet altijd een foutcode aan te geven. Toen de weg vrij was wil ik gas geven

Stem omhoog 0 Stem omlaag. Vanmiddag na het werk, het duurde langer voordat de motor startte startknop langer moeten indrukken 7sec of. Dus als er hier iemand verstand heeft van auto's?. Niet gevonden wat je zocht. Gebeurt het alleen in bochten.

Overigens is dit heel makkelijk uit te sluiten met een voltmetertje multimeter van bouwmarkt of zo'n ding die je in de sigarettenplug stopt. Van zo'n probleem heb ik geen verstand van. Unruled zei:.
  • Neem contact op!
  • Mogelijke oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn:.

Spanning moet dan minimaal 13,6V zijn. We moeten alleen ff naar Den Haag. Dus ik wil weer starten Vraag Motor valt uit als ik knipperlicht aan zet?!?! Auto houdt in Je auto houdt in.

Zoek Geavanceerd…. Daar lijkt het wel veel op. Daar bleek uiteindelijk de aanzuiging van koude lucht iedere keer los te schieten van de filter box waardoor die warme lucht aanzoog van de radiator fan. T'was rood dus ze schakelde terug van 3de naar 2de en hoppakee. Deze website gebruikt cookies.

Auto start niet of pakt niet aan

Ben laatst wel over een té hoge drempel gereden. Dan te gaan rijden en op het moment dat het probleem zich voor doet om de beelden te bekijken. Het valt vanop afstand moeilijk te zeggen wat er mis is in zo'n geval, 't kan vanalles zijn. Geen enkel waarschuwings lampje brandt.

Nog geen forumprofiel. Ja, tenzij het inlaattraject op de een of andere manier geblokkeerd raakt. De garage heeft de computer uitgelezen maar daar kwam niks uit. Quote Pobresh Quote pakkingharry Dit is een Opel en geen vw.

Mogelijke oorzaken kunnen bijvoorbeeld zijn: een defecte bobine aansturing van de bobine ontbreekt door een defecte krukassensor voedingspanning ontbreekt op de bobine door een defect voetbal tv vanavond ajax geen compressie door een defecte klep in geval het een diesel betreft Lucht krijgt de motor in principe altijd wel, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten.

Motor valt uit tijdens rijden & start niet meer

Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Tijdens starten mag de waarde in Volts niet onder de 10 Volt komen. We hebben een Opel Astra 1. Lid sinds: 20 sep Berichten: Ik kan bij diverse systemen een sensor lostrekken om hem in de noodloop te krijgen.

Oorzaken hiervan kunnen bijvoorbeeld zijn:. Normaal als je start, maar als deze kapo. Bedankt allemaal Mijn vriend gaf net op tijd wat gas anders was ie afgeslagen. Ik heb destijds een tweedehands gasklephuis gekocht om uit te proberen of het probleem in het gasklephuis zit of niet?

Vervangen is een aardige kostenpost. Ik zat op een wat smallere weg en voor mij stopt een bus bij de halte. Het bleek het brandstofrelais te zijn.

Je zal hem toch door een deskundige monteur moeten laten onderzoeken wat er nu fout gaat. Lid sinds: 30 okt Berichten: Leuk Bevonden: DeArmeStudent zei:.

Stop er dus minimaal euro in, en dan heb je nog steeds een Astra van 16 jaar oud die veel olie verbruikt. Het lijkt vaker voor te komen nadat we even gestopt zijn. Anders heb je relais is die van de benzinepomp.

 Ontdek ook...