Action early zwangerschapstest betrouwbaar

18.03.2021
Auteur: Kenza

Ik heb gekozen voor de Kruidvat early zwangerschapstest omdat ik er bij mijn eerste zwangerschap goede ervaring mee had. Action heb ik trouwens 3 weken en paar dagen getest.

Early test of niet. Je kan zo veel je wilt testen en dat vind ik ook minder stressvol. Jeansflower Fanatiek lid. Ik heb de 2 voor 5,- testen gebruikt van de kruidvat. Hier 2 indriog grijze strepen binnen de tijd helaas. Hierin zaten 2 stuks. Kunnen we elkaar mooi op de hoogte houden.

Ik heb zelf met de gewone action op 8dpo positief getest wist ik achteraf pas door de echo's, dacht zelf van harte gefeliciteerd trouwdag rond NOD te zitten destijds. Action niet doen Chinees brol zei me huisarts ze zei action early zwangerschapstest betrouwbaar is veeeeeel betrouwbaarder. Geen innesteling geen positieve test. Laatste liet vandaag sneller een streep zien.

Emotions Actief lid. Denk dat mijn eisprong die 31 is geweest of die nacht?

Wij waren dus al die tijd zwanger en mijn intuïtie had het ook hartstikke goed weer deze keer!

Hiervan heb ik helaas geen foto want even twijfelde ik aan mezelf en was ik bang dat ik misschien te veel illusies aan het creëren was en toch niet zwanger was. Voeg een kind toe. Op de verpakking en in de bijsluiter staat aangegeven dat je 5 minuten moet wachten voordat je het resulataat kunt aflezen, maar in de volgende zin staat, dat het resultaat na 5 minuten niet meer betrouwbaar is.

Sunshine86 schreef: Clearblue Digital, heel erg tevreden over en ik ben zwanger! Ik had beide en op het zelfde moment getest en de normale die was donkerder dan de early. Nu heb ik net een action early test gedaan omdat ik altijd zo nieuwschierig ben. Reactie op babyaugust.

  • Plaats reactie. Waar het Yesforum stopte, gaan wij door.
  • Stel hè

Krijg vandaag clearblue binnen en dan weet ik het zeker Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst. Reageren op dit topic. Zal ik doen. Mijn advies is dus probeer eerst eens de normale, action early zwangerschapstest betrouwbaar.

Nog twee dagen wachten en ik heb meer zekerheid.

Re: Positieve- en negatieve ervaringen zwangerschapstesten.

Ik ga eigenlijk niet van uit dat het raak is of was ben nu in de war. Forum Categorieën Testresultaten Action early betrouwbaar? Plaats reactie. Het heeft op twee verschillende dagen een negatief resultaat gegeven terwijl ik wel zwanger ben.

Daar stond toen ook echt zwanger op: Ik heb nog zo'n digitale test per stuk waren ze 13,50 en 2 stuks waren 15 euro? Verwijderd lid. Groeikalender Hoe oud is je kind. Hierover moet je niet twijfelen. Action early zwangerschapstest betrouwbaar ini mini streepje zien jullie hem ook Van onswondertje5 In Testresultaten 27 2 dagen. Nooit een vals positieve of vals negatieve uitslag gehad.

Ga naar pagina ...

Op dag 2 vóór de NOD hebben wij besloten om nog een pakje Action vroege zwangerschapstest te kopen. Dus mijn lijntjes waren wel gewoon zwanger.. Echter, omdat het zou betekenen dat het weer meteen was gelukt wilden wij niet alleen op basis van symptomen geloven dat we zwanger waren.

Wij waren dus al die tijd zwanger en mijn intutie had het ook hartstikke goed weer deze keer? Als je geduldig kan wachten is dat natuurlijk beter. Deze gebruiker bekijken? Maar ze zeggen dat na 14 dagen je dan action early zwangerschapstest betrouwbaar ongesteld zou moeten worden. Na 2 negatieve Kruidvat vroege tests en 3 positieve Action vroege tests, zou de Clearblue zwangerschapstest uitsluitsel moeten geven.

Op dezelfde dag als de Kruidvat zwangerschapstest. Op dag 3 vr de NOD besloot ik om toch ook nog een Action test uit te voeren ondanks het super negatieve tweede resultaat van Kruidvat! Ik weet dat ik nog ongesteld zou kunnen worden, action early zwangerschapstest betrouwbaar. Ik hoor van de early dat die wel vaker voorgedrukte streepjes geven.

Als je 30 en 31 december positieve ovu test had is de kans dat je eispring op 1 januri was of 2 januari. Een ini mini streepje zien jullie hem ook Van onswondertje5 In Testresultaten 27 2 dagen. Populaire blogs. Alle categorieën Bekijk alle artikelen.

Ik had met de gewone van action 3 dagen voor NOD dik positief!!. In deze post heb ik het over de NOD. Geniet met het hele gezin en ga eropuit met kerst.

 Ontdek ook...