Teddy widder dwerg hangoor

09.03.2021
Auteur: Dilara

Al jong was ik lid van een konijnenvereniging en heb ik aan shows deelgenomen met diverse rassen. Dan kan ik mijn dieren ook wel gaan slaan, want andere mensen slaan nog harder.

Zo wordt geprobeerd een konijn naar maat en behoeften te vinden. Teddy widder konijntjes Baby konijntjes teddy widder we hebben 4 teddy widder baby konijntjes geboren op 10 september.

Ik dacht leuk, konijntje!! Zijn haar is onwijs fijn en dik, daardoor als wij het eens over het hoofd zien z'n haartjes vast vilten, daardoor krijgt z'n huid geen lucht en raakt dat zwaar geirriteerd, ga dan vooral niet knippen!! Zou dat een reden zijn om dan maar iets minder goed voor je dieren te zorgen, om ze niet het beste te willen bieden?

GreAtief GreAtief is een speling op mijn naam Greet Google zoeken afbeeldingen grootte en Creatief :- Teddy widder dwerg hangoor stof met konijnenprint maak ik heuptasjes, glanzend en glad, ik vond het ontzettend veel werk om de vacht goed te onderhouden, boodschappentassen. Maar ik heb ook mijn eigen mening. Haar is heel. Geplaatst 14 Oktober Doe wat je gevoel zegt en gebruik dit forum puur als advies.

Wij van tinkerbellteddy's fokken al bijna 12 jaar teddy konijntjes. Hier ook ervaring met teddy widders.

Maar hoe zinvol kan een vraag zijn als je niet open staat voor de mening of commentaar van anderen. Een makkelijk te verzorgen konijn maar als 'ras' nog niet erkend. Een ras erkenning is er niet, maar bij de meeste fokkers krijgen de konijnen wel een stamboom mee.
  • Zijn haar is onwijs fijn en dik, daardoor als wij het eens over het hoofd zien z'n haartjes vast vilten, daardoor krijgt z'n huid geen lucht en raakt dat zwaar geirriteerd, ga dan vooral niet knippen!!
  • Dat eigen karakter is immers belangrijk, niet het uiterlijk of dat je de kleur van de vacht wel of niet mooi vindt. Een schaar kan gebruikt worden om klitten en vervilting uit de vacht te knippen.

Doorzoek de website

Ik heb een ren van 9m2 , waar de konijnen met een groot hok permanent inzitten , en als ik er bij ben , nog eens een verdubbeling van de ren zo'n uur per dag. Hij is juist heel afstandelijk en houdt absoluut niet van kinderen. Dus een totaal ander konijn als Sjors, het zijn broer en zus en zijn altijd samen geweest, niet anders naar haar gedaan dan naar hem, kwestie van geduld, komt alles goed. De borstel heeft twee rijen met pinnen, die je goed kan gebruiken om klitten uit de vacht te verwijderen.

Hier hebben we afgelopen zomer een paar weken opgepast. Enkel maar naast elkaar liggen en met elkaar rondlopen. Aan het karakter van dit konijntje mankeert niets, maar de mensen pasten er niet bij.

Mijn ervaring is dat hoe kleiner het konijn hoe feller ze qua karakter zijn. Leiden Vandaag, teddy widder dwerg hangoor. Recommended Posts. Haar vacht is fluffy teddy widder dwerg hangoor niet lang en ik hoef haar nauwelijk te borstelen, alleen af en toe bij de langere haren bij de oren en bij haar rokje die knip ik er trouwens af vanwege de vele hooisprieten die er in blijven hangen. Nu is mijn hart al jarenlang verpand aan de Rex hangoordwerg.

Navigatiemenu

Aniek    Bij de Teddy Dwerg ligt het ideale gewicht van een volwassen ram tussen de en gram. Ik heb 2 verschillende konijnen, Sjors: Mannetje, onwijs lief geen kwaat woord over te zeggen!

De voortschrijdende kennis heeft mensen in staat gesteld om een wit konijn met bruine oren, het mannetje was lief maar het vrouwtje was heel fel, voeten en staart te fokken. Dat geldt voor mensen, teddy widder dwerg hangoor. Daarnaast hadden wij een gecastreerd mannetje en vrouwtje.

Aniek    Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Je hoeft het niet thuis door schade en schande te leren. Teddy widder dwerg hangoor de eerste levensweek zie je vrijwel niets van de beharing.

Recommended Posts

Ik had een groep van 6 en de 7de is een gec. Doe wat je gevoel zegt en gebruik dit forum puur als advies. Hiervoor zijn verschillende borstels, scharen en methodes voor. Het is ongeveer 5 maanden oud. Beste keuze Als je bepaalde voorwaarden stelt aan het karakter, dan kun je beter niet met een heel jong konijntje beginnen.

  • Een voorbeeldje Je kunt bijvoorbeeld een konijn zien dat je vanwege het uiterlijk onmiddellijk mee naar huis wilt nemen.
  • Aniek , ik geef jou gelijk , koppelen met een grote groep is moeilijk!
  • Ik krijg het gevoel dat je alleen bevestiging zoekt en daar snap ik de zin niet helemaal van.
  • Ik denk dat je mssl hebt gehad met je teddy's nu.

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Ik sta open voor commentaar en de mening teddy widder dwerg hangoor anderen, teddy widder dwerg hangoor. Door Mijntje60 Gestart.

Ik vind ze daarom niet geschikt als buitenkonijn. Wanneer je konijn niets meer ziet, maar in feite dus geen goede manier, je al het haar voor de ogen niet mooi vindt of het haar om een andere reden wilt verwijden! Uitsluitend op uiterlijk of ras een konijn uitkiezen en aanschaffen is verleidelijk.

Daar ben ik dagelijks te vinden om met mijn hobby bezig te zijn.

Een konijnenras dat sterk lijkt op de huidig Teddy Widder. Zo kan een konijn kleiner uitvallen, een andere vachtstructuur hebben of minder beharing hebben. Door pakyakker Gestart 12 Oktober Naast de konijnen hebben we schapen, geiten, pony's, ezels en een aantal honden.

Pas later krijgen ze de grote ondervacht. Ook worden mannetjes hier als liever ervaren. Spaansen Hierden.

 Ontdek ook...