Intenzo hengelo openingstijden

06.06.2021
Auteur: Leon

Jan 32 punten. Intenzo 6,2.

Als men iets meer privacy maakt en het minder vol maakt heeft het de potentie een echte topper te worden! We hebben ons laten verrassen en enorm genoten van het eten en de wijnen.

Bediening was vriendelijk en nam de tijd voor de gast ondanks de top drukte! Heel erg jammer voor dit mooie restaurant. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Tafel reserveren

Oppassen met de drank Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Tony punten. Vriendelijke bediening en een fraaie ambiance? Wij komen er nooit meer.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Niet akkoord Akkoord.

De beste ingrediënten smaakvol gecombineerd

Beslist een aanrader we komen zeker terug! Het is al enige tijd terug, maar ik hoop dat ze ooit er iets mee zullen doen. Een echte aanrader! Italiaans maar dan ook echt Italiaans. Deze vermelding verbeteren. Helemaal onze smaak.

  • Te commercieel!!
  • We hebben genoten en komen zeker snel weer. Super Reviews 4.

Frans ter Elst. Hadden we moeten melden toen we binnenkwamen, dat we de daghap wilden?. Snel van de muur mag halen. Na het betalen van de wijn, werd mijn vriendin ook nogal arrogant verteld dat wij geen klanten voor deze zaak waren. Ook voor een lunch of een goede espresso ben je intenzo hengelo openingstijden op je plek.

Openingstijden

Gonny O. Heel erg jammer voor dit mooie restaurant. Gisteravond zijn we, twee vriendinnen, voor de eerste en gelijk de laatste keer in dit restaurant geweest.

Nicole Oude groeniger 7 punten. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. En dat is precies wat je beleeft bij Intenzo. Keukens: Italiaans. Vooral de pasta parmeggiano fantastisch voorgerecht?

Corona informatie

Bezorgrestaurants in de buurt van Intenzo Online eten bestellen. Zodra jouw account is aangemaakt, ben je ingelogd op dit account. Hoe was jouw ervaring? Geweldige service.

Maar altijd voorzien van de unieke Intenzo touch: goede morgen mijn schat, frivool, hebben vaak gegeten bij jullie maar dit kan echt niet. Bedank Gyonne. Bijzonder goed Italiaans eten. Zitruimte 85 zitplaatsen. Kwaliteit erg goed? Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www, intenzo hengelo openingstijden. Ook voor een lunch of een goede espresso ben je hier op je plek!

Hoe was jouw ervaring?

Bediening meer dan voldoende. Dit tot 2 keer overkomen. Aangescherpte maatregelen.

Tussendoor wordt er niet gevraagd of het smaakt en ja. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven, intenzo hengelo openingstijden. Eerst werd ik min of meer gedwongen om een prosecco te nemen en ik houd niet van die vrouwendrankjes.

 Ontdek ook...