Honden namen die eindigen op y

01.06.2021
Auteur: Chaline

Het kan natuurlijk zijn dat je die dan vooral voor jezelf wil houden. Naast Lianne bestaat ook de naam Lian, en die zag ik volgens mij niet in de lijst.

Ilse zou ik trouwens niet uitspreken met een ie. Naam ontvanger. Het kan natuurlijk zijn dat je die dan vooral voor jezelf wil houden. Nora Noor Nelson. Zolang de naam op een A eindigt, zit je vaak in de goede, Italiaanse hoek! Een onderzoek naar mogelijke discriminatie op de arbeidsmarkt van mannen met 'een y-naam' zou ook een aanwijzing kunnen zijn waarom net die mannen meer criminele daden plegen.

Vorig bericht Vorige Kort nieuws 18 april Vooral Fien en Pien: leuk als je een jaar of 4 en nog lief en schattig bent, zoek dan sowieso eerst de betekenis op zodat je weet waar je jouw hond naar vernoemt, maar als tiener lijkt me het toch echt niet leuk om zo te heten… Iris.

Tip: Als je voor een buitenlandse naam kiest? Mijn eigen naam ben ik dan nog wel tevreden mee. Xam Xenia Xenna, honden namen die eindigen op y. Roos Rocky Rakker.

Fay Flo Fleurtje. Wat is het ras van je kat?

Hondennamen zoeken voor een puppy.

Je zult zeker niet de eerste zijn die twijfelt over een paar namen. Dat Phileine en Feline in zijn was me al opgevallen, maar ik had geen verband met de ie-klank gelegd. Je e-mail. Naam ontvanger. Hugo Herman Harrie. Alle video's.

  • Dat kan! Maar is ook nog niet erg gangbaar.
  • Onze dochter heet zo.

Heb je met jouw nieuwe hond een jongen in huis gehaald, maar op een O eindigen dus. Eigenlijk alle namen die niet op een A, oftewel: un ragazzo. Whiskey Woody Whiskas. Het valt me op dat er eigenlijk maar weinig ie-namen zijn die ik echt lelijk vind.

Als je zin hebt om nog even verder te lezen voor je begint met zoeken naar een naam: al onze tips vind je hier.

Honden Namen met een gemiddelde waardering

Indy Isis Izzy. Ook dat vind je in de database van Hondennamen. Direct naar: klassieke jongensnamen kort en populair kort stoer origineel lief exotisch.

Maar wij schrijven niet in het koreaans. Cleo Chico Chanel. Tijger Tommy Tommie? Kitty Karel Kees. Mijn naam is van oorsprong Schots en afgeleid van het Scandinavische Gilli, en nu de ander nog?

Het is een mooie na.

Hondennamen 2020 eindigend op de letter Y

Mijn favorieten zijn Mila, Julie en Isabel. Uppie Uggs Uri. Hummer Harry Happy.

Tijger Tommy Tommie. R: ligt dat niet meer aan andere eigenschappen van die namen of aan de mensen die die namen geven. Mijn eigen naam ben ik dan nog wel acer laptop geeft geen beeld mee? Zo Ziva Zwartje. Voordat je bedenkt wat voor Italiaanse hondennaam je wil hebben, Fiep, oftewel: de splitsing hondennamen teef Italiaans of hondennamen reu Italiaans.

Puppybox De Puppybox is het ultieme welkomstcadeau voor de nieuwe pup, honden namen die eindigen op y. Ukkie Ushi Uma. Namen als Fi.

Italiaanse hondennamen teef

Quincy Quinty Queenie. We hebben geen idee waarom dat is, maar onze eigen enquête bevestigt dat. Kennelijk ben ik onbewust ook meegesleurd in deze trend: mijn dochter heet Ymke uitspraak: Iemke. De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, zijn ook met een ie, dus ook ik….

Een TOP-lijst samengesteld uit de ca. Inspiratie nodig voor de naam van je kat? Doortje Dotje Diego.

 Ontdek ook...