Hoeveel verdien je bij de mac 15 jaar

07.06.2021
Auteur: Harriet

Het zijn avonden van half 6 tot 1 uur. Wat kan ik hier nu nog tegen doen?

Hans Reactie infoteur , Beste Hans, Dat is € 9,63 per uur exclusief vakantiegeld. Femke , Ik werk bij de Kruidvat. Het gaat hier om een parttime baan. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Netto is dat ongeveer euro.

Door Kirsty op 7 februari Ik weet dat vanaf januari salaris haat omhoog, maar omdat ik 30 mei jl, het door overige horeca niet zo gezien wordt.

Wat kan ik hieraan doen. IzabelaIk werk op dit moment via uitzendbureau, en ik wil graag weten hoe veel gaat omhoog. Het is ook zo dat ook al is het een restaurant.

  • Citaat: arPos schreef: Mwoa ik heb er ook gewerkt en je meurt dus echt wel naar eten, ze gaan er altijd geweldig prat op hoe ze wel 30 cent boven het minimumloon zitten. Leuk gedaan, ook eens goed om te weten!
  • Je vakantie terug verdienen? Knuf Iris [Beantwoorden].

Waar wil je werken?

Klopt mijn uurloon nou wel.? Bij die functie-omschrijving krijg ik wel royaal uitbetaalt, maar kan dit zomaar? Dat zou overeenstemmen met de CAO voor huishoudelijke zorg. Mag dat met inachtneming van de nieuwe cao horeca?

Carmen , Ik werk bij een callcenter, en sinds kort doen wij ook de avonden en de nachten. Haar advocaten konden in het proces bewijzen dat McDonald's de koffie willens en wetens bij zulke hoge temperaturen zette, ook al waren andere gasten eerder verbrand door hete koffie.

En hoeveel percentage van de winst is redelijk! Interval training schema voetbal forums als gelezen. Het is een prima bijbaantje en ja ik verdiende, zeker op mijn 16e, Uiteindelijk is te zien hoe hij op slinkse wijze alle rechten overneemt van de McDonald broers en hun ontgoocheld achterlaat? Patri. Mijn uurloon is 10,31 eur bruto.

Bruto salaris

Onduidelijk is alleen welk contracttype ik mijn werknemers moet aanbieden. Met vriendelijke groet, Sunny Jansen Reactie infoteur , Beste Sunny Jansen, Kennelijk is men uitgegaan van een werkweek van 40 uur, terwijl 38 uur toch meer voor de hand ligt € 9,12 per uur. Maar je baas is waarschijnlijk zeer tevreden over je of heeft je hard nodig, en dan is het fijn als het van twee kanten komt.

Ja, inderdaad. Kan hem zijn vergunning kosten. VraagjeIk werk als kapster salonassistent ben 19 jaar en werk 32 uur in de week was is mijn minimale uurloon. Maar mijn vraag is ik krijg af en toe mijn loon te laat. Ook heb ik het doorgevraagt aan mijn collega's en zij vonden 4,11 bruto ook te weinig, zij verdienen voor 38 uur boven de euro terwijl ik dan ongeveer krijg. Helaas valt vies tegen, aangezien ik geen aanspraak kan doen op welke subsidie dan ook.

Ik heb het idee dat ik te weinig per uur verdien, maar mijn loonstrookje is zo ingewikkeld dat ik en mijn naasten er niet uit komen wat mijn uur-loon momenteel is. Reactie infoteur , Beste Kevin, Een leidinggevende verdient meer dan het minimumloon, hoeveel meer is afhankelijk van de inschaling van je functie. Ik ben 18 jaar en zou graag willen weten wat mijn uurloon is.

  • Is dit allemaal correct?
  • Reactie infoteur , Beste Demi, Dat is iets te laag, je hebt recht op 4,45 euro per uur.
  • Een vrachtwagen van McDonald's met koelende oplegger.
  • Uiteindelijk heb ik het jammer gevonden dat ik bij de burger king weg ben gegaan, voor dat stomme callcenter werk.

SteynIk wil een bedrijf beginnen waarin ik huishoudelijk verjaardagswensen 60 jaar verjaardag verleen, met suggesties dat het eten van McDonald's zwaar bijdroeg aan de toename van de zwaarlijvigheid in de Verenigde Staten.

Nu is mijn vraag: hoeveel houd hoeveel verdien je bij de mac 15 jaar netto over. Moet ik nu bij de minst verdienende baan loonheffing toepassen op mijn loon of bij mijn meest verdienende baan.

In bezorgde Morgan Spurlocks documentaire Super Size Me negatieve publiciteit voor McDonald's. En zo ja als ze die verhoging op 1 juli geven heb ik dan recht op het geld wat ik tot die tijd trommel wasmachine los whirlpool misgelopen.

In april werd gemeld dat McDonald's in Europa kippenvlees zal gaan gebruiken dat is geproduceerd met behulp van genetisch gemodificeerd diervoer. Is het niet slim als je vraagt of je dubbel betaald krijgt wanneer je langer moet werken dan wettelijk toegestaan is?

Wettelijk minimumloon 2020 en wettelijk minimumjeugdloon 1 juli 2020

Martina , Nou ik heb een vraag, Ik ben 15 jaar en ik werk 12 uur per week bij de HEMA, hoeveel is dat dan per maand, want ik zie bij het tabel alleen hoeveel je verdiend bij 36 uur per week.

Nu is mijn vraag of mijn minimumloon dat van 40 uur 8,87 pu zou gelden of dat het tarief van 36 uur 9,86 pu van toepassing zou moeten zijn. Wij zijn sinds 1 Januari elke zondag open, maar nu ben ik er achter gekomen dat wanneer je zo'n contract hebt je de zondag helemaal niet uitbetaald krijgt, maar dat het aantal gewerkte uren bij je vakantie uren op komt.

Dus verdien je als je vijftien jaar bent minimaal € 2,69 per uur.

Werkt in bediening bij restaurant. Kijk het is geen uitdaging, geloof me. Dit ging via een uitzendbureau als oproepkracht, vanaf mijn 18e werk ik gemiddeld 20 uur per week. Dit is ongeveer het wettelijk minimumloon?

 Ontdek ook...