Aloha wijk aan zee menu

07.06.2021
Auteur: Hadassa

De sfeer in dit strandpaviljoen is mede door de surfers uniek en authentiek en dat trekt ook andere leuke mensen aan.

Eten aan zee is bij Aloha dan ook meer dan alleen maar heerlijke gerechten met goede producten.

Vandaag met een vriendin en haar hond bij jullie langs geweest. Bestellen doe je aan de bar. Beoordelingen In de zomer is Aloha zeven dagen voor het diner geopend! We'd love to send you more information. Dat doen we door jullie lekkere hapjes voor te schotelen, een buffet voor jullie klaar te zetten of zelfs een heuse bbq op het strand te organiseren! Waardering van reizigers.

Beoordeeld op 11 augustus via mobiele applicatie Altijd heerlijk bij Aloha. Leave your name, number, aloha wijk aan zee menu, geweldige plek om je dag te besteden.

Met onze Orzo pastasalade waan je je zeker in de zomer op een heerlijke strandvakantie in Itali en in de winter smaakt er weinig zo lekker als de enige echte Timboektoe winter bowl? Aloha Wijk Aan Zee Niet-geclaimd. Onze menukaart heeft meerdere goede vegetarische en veganistische opties. Kortom. Event zelf samenstellen.

Bedankt voor de goede service! Aloha is een relaxte hang-out aan de Noordpier in Wijk aan Zee, met super lekker eten, goede koffie en verse sappen.
  • Aloha is een relaxte hang-out aan de Noordpier in Wijk aan Zee, met super lekker eten, goede koffie en verse sappen. Meld je aan voor de nieuwsbrief En blijf op de hoogte van alle evenementen, nieuwtjes en ander leuk nieuws van Aloha!
  • Datum van bezoek: juni Kortom, geweldige plek om je dag te besteden.

Foto's van Aloha Wijk aan Zee Strandpaviljoen

Lekker eten en enthousiast personeel die de gasten serveerde en natuurlijk de sfeervolle muziek. Aloha x Yoga. Zelf samenstellen. Meer informatie. Eten aan zee wordt zo een heerlijke ervaring met de sfeer van vakantie en ontspanning. Evenementen We organiseren graag jouw evenement!

Creatief aan de slag gaan met bamboe of graffiti art. Echte vriendelijkheid en aandacht vinden we erg belangrijk en maakt eten bij Aloha in Wijk aan Zee een echte belevenis. Hoe vind je Aloha. Ht restaurant aan zee aan Strand Noordpier.

We hebben een kaart die elk half jaar wijzigt, waarbij tropische invloeden van over de aloha wijk aan zee menu wereld zijn te proeven.

Been to Aloha Wijk Aan Zee? Share your experiences!

Wij denken met je mee en helpen je graag met de organisatie van het evenement. Nederlands Alle talen. Datum van bezoek: augustus

Snelle service ook op het terras uitgeserveerd. Vandaag met een vriendin en haar hond bij jullie aloha wijk aan zee menu geweest. De app werkte goed en we kregen snel onze bestelde drankjes en hapjes. Kom snel eens langs om dit te ervaren en geniet van eten aan zee bij Aloha. Verder zit je er heerlijk en is het allemaal goed geregeld. Beoordeeld op 9 augustus via mobiele applicatie Gemiste kans.

Niemand die je weg kijkt of steeds vraagt of je iets wilt bestellen. Voor die zonsondergang heb je een beetje geluk nodig en dat leuke gezelschap mag je zelf verzorgen, maar een heerlijke maaltijd in die prachtige omgeving regelen wij! Eten aan Zee Eten ontbijt, lunch en diner aan Zee kan bij Aloha heel goed. Wij hebben het antwoord!

Beoordeeld op 22 september via mobiele applicatie Top.

Heb je zin in eten in een laid-back sfeer, aloha wijk aan zee menu, vrijdag tot en met zondag kun je bij Aloha in Wijk aan Zee ook terecht voor het diner. Type reiziger. Het is het hele jaar door mogelijk Bij Aloha. Engels Deze strandtent is het hele jaar geopend en dat betekent in de winter hart links of rechts we maandag tot en met donderdag alleen lunch serveren, kom dan naar Aloha in Wijk aan Zee.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met aloha wijk aan zee menu op. En vanuit Amsterdam of Haarlem is het slechts een half uurtje rijden naar Aloha. Een aanrader! Grote tent veel lounge banken.

Breakfast / Lunch / Diner

Lees meer één van mijn favoriete plekken in de omgeving. Aloha x Winter. Bij beach club én ons restaurant aan zee Timboektoe is het allemaal mogelijk! Filmavonden, live muziek of latte-art kampioenschap, Aloha organiseert bijna elke maand wel iets voor de gasten.

Zelfs vanachter je laptop. Aloha x Corona? Meer beoordelingen bekijken.

 Ontdek ook...