Ziggo niet via chromecast

07.06.2021
Auteur: Jeannine

Voor bewegend beeld is dit niet heel geschikt. Sony ik zou graag willen dat jullie met een oplossing gaan komen voor dit probleem. Een leuk voorbeeld is de Big Web Quiz.

Gebruik je wel de juiste Mijn Ziggo inloggegevens? Advies samsung of sony tv? De app Spotify heeft goede ondersteuning voor de Chromecast. Ik herken dit probleem niet. Na de IOS update is het niet meer mogelijk om te streamen vanuit Ziggo go.

Ziggo meldt op het eigen gebruikersforum dat een deel van de klanten mogelijk niet via de Ziggo GO-app naar een Chromecast-apparaat kan casten. Mijn conclusie is toch dat er iets mis gaat. Reactie annuleren Het e-mailadres ziggo niet via chromecast niet gepubliceerd. Download de update voor Horizon Go Android en iOS Ziggo heeft bekendgemaakt dat de app van Horizon Go voortaan ook live televisie kan streamen naar een televisie. Dit kan door gebruik te maken van een draadloze verbindingsset, daarover lees je hier meer.

WiFi is echter optimaal, wat kan ik hieraan doen, ziggo niet via chromecast.

  • Om live tv naar tv scherm te streamen heb je geen extra tv ontvanger nodig. Wat moet ik doen?
  • Druk vervolgens op het  Chromecast  of  AirPlay  icoon om het beeld naar je tv te streamen.

'Maximaal aantal kijkers bereikt'

Chromecast doet het perfect met Netflix oid, maar als ik de ziggo go app stream dan valt hij continu uit en moet ik opnieuw streamen. Ik heb Ziggo Horizon. En Apple TV van de 2e generatie of hoger. De Horizon Box of digitale ontvanger van Ziggo heb je niet nodig, we maken bij deze oplossing gebruik van de Ziggo Go  app.

Hulp bij. WiFi is echter optimaal, wat kan ik hieraan doen?

  • Reactie op: Harde schijf aansluiten op je PlayStation
  • Praat mee!

Kan ik naast live tv ook replay casten naar tv met deze oplossing. En Apple TV van de 2e generatie of hoger. Een paar ziggo niet via chromecast tips om de kwaliteit van je beeld te verbeteren: Kijk je nu met 3G of 4G. Ik het de nieuwste ziggo Go app. Bevestig opnieuw dat je de app in Nederland telfort simkaart geblokkeerd gebruiken.

Download de update voor Horizon Go (Android en iOS)

Vorige Volgende. Reactie op: Harde schijf aansluiten op je PlayStation Via de app kies de muziek of playlists en je speelt deze af op je televisie via de Chromecast. Read more.

Bezoek ook! Voordat ik dit toestel heb aangeschaft had ik eerst de op zichttermijn thuis. Na de IOS update is het niet meer mogelijk om te streamen vanuit Ziggo go. Het ziggo niet via chromecast zegt met een onderzoek bezig te zijn, maar kan niet zeggen of er spoedig een oplossing voor het Chromecastprobleem komt. Gebruik je telefoon of tablet als afstandsbediening. De beeldkwaliteit verschilt per EU-lidstaat.

Zo stream je Ziggo GO

Op moment van schrijven is het ook nog helemaal niet duidelijk of die features worden toegevoegd aan de applicaties. Na de IOS update is het niet meer mogelijk om te streamen vanuit Ziggo go. Als je je mobiel middels USB aansluit op je tv en dan Ziggo Go wil kijken, kan dat of heb ik persé een Chrome cast nodig bijvoorbeeld?

Menu Abonnement! Switch dan naar 3G of 4G! Scroll door vragen van andere bezoekers of stel je eigen vraag via het reactieformulier. Wat kan ik nog doen. Via de app kies de muziek of playlists en je speelt deze stiles real name op je televisie via de Chromecast.

Wil ziggo niet via chromecast meer weten over de Chromecast, lees dan dit artikel. Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld? Suggesties inschakelen.

Wat is de storing?

En ook met mijn chromecast. Wat moet ik doen? Lees hier meer over. Streamen vanuit de Ziggo GO app is handig als je een tweede tv hebt waarnaar geen kabel is doorgetrokken.

Lukt dit ook niet. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Dus je kunt het programma niet op de tv afspelen, ziggo niet via chromecast, alleen op de iPad.

 Ontdek ook...