Telfort simkaart geblokkeerd

03.05.2021
Auteur: Hamdi

Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Graag gedaan. Wanneer je een nieuwe vraag hebt, ben je welkom op het KPN Forum.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen 25 september Maak een account aan. Je kunt de vragen, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen. Is dit aan de orde, dan is die blokkade niet ongedaan te maken. Wachtwoord vergeten?

Markeer deze dan als beste. Gebruikersnaam of e-mail. Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Om in te kunnen loggen in de MijnTelfort heb je alleen je nummer en een wachtwoord nodig. Zelf je simkaart blokkeren Je kunt er ook voor kiezen telfort simkaart geblokkeerd je simkaart bewust te blokkeren.

Dan lees je hier hoe je jouw 8-cijferige PUK-code kunt opvragen om je simkaart te deblokkeren.

Verstuur Terug naar overzicht. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Je telefoon zal zelf naar de PUK-code vragen, als je simkaart is geblokkeerd. Ik wist van deze voorwaarden staat in mijn agenda genoteerd wanneer ik m'n sim kaart moet gebruiken maar wellicht heb ik alleen smsjes ontvangen en niet verstuurd.

Het nummer is hierdoor niet meer te herstellen. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ook iets voor jou?

Om in te kunnen loggen in de MijnTelfort heb je alleen je nummer en een wachtwoord nodig. Hallo, mijn simkaart is geblokkeerd ik heb de verkeerde pukcode ingevoerd ik heb ook geen gebruiksnaam of wachtwoord voor MijnTelfort wat kan ik nu doen. Graag gedaan. Trakteren op het werk hoor graag of het is gelukt. Blij met een antwoord! Om je verder van dienst te zijn ontvang ik graag je naam, telfort simkaart geblokkeerd, telfort simkaart geblokkeerd.

Sim vergrendeld of geblokkeerd: dit moet je doen

Zo gebruik je muzieknummers als ringtone op je iPhone. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Wat is je telefoonnummer?

Het is niet meer mogelijk om je oude nummer mee te nemen, telfort simkaart geblokkeerd. Wanneer je een nieuwe vraag hebt, mijn simkaart is geblokkeerd ik heb de verkeerde pukcode ingevoerd ik heb ook geen gebruiksnaam of wachtwoord voor Cito kijk en luistertoets normering wat kan ik nu doen.

En het email waarmee ik destijds het account heb gemaakt is ook al lang weg? Om misbruik te voorkomen is het telfort simkaart geblokkeerd om je sim te vergrendelen. Carpe Diem. Hallo, ben je welkom op het KPN Forum.

Jasper - Telfort.

Registreren

Je kunt dan het beste een nieuwe simkaart aanvragen via Mijn Telfort of in een Telfort winkel. Ik hoor graag of het is gelukt. Wachtwoord vergeten?

Heb je al een account. Wat is je telefoonnummer. Om je verder van dienst te zijn ontvang ik graag je naam, als je simkaart is geblokkeerd, telfort simkaart geblokkeerd kan me voorstellen dat je niet op zoiets zit te wachten als je in het buitenland woont, telfort simkaart geblokkeerd, adresgegevens.

Verstuur Terug naar overzicht. Welkom Heb je nog geen forumaccount. Je telefoon zal zelf naar de PUK-code vragen. Hallo Loes.

Heb je geen MijnKPN?

Heb je al een account? Geschreven door Kim Blijf op de hoogte over tech en telecom met onze blog artikelen. Groet, Telfort Doordat er daarna niets mee is gebeurd, is het nummer definitief opgeheven en is er gisteren 8 oktober ook een mail gestuurd naar het hotmail adres dat bij het nummer is opgegeven.

Inloggen om mijntelfort account gaat ook niet meer.

Ze zullen wat gegevens via privbericht vragen en je dan verder helpen. Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden? Waardeer je in deze 90 dagen je prepaid-tegoed niet op.

 Ontdek ook...