Te koop vughterstraat den bosch

27.02.2021
Auteur: Imke

Het pand is aan Ruimte om te leven Deze woning op de eerste verdieping van Vughterstraat telt in totaal maar liefst m2.

Het centrum met onder andere de Catharinakerk ligt aan je voeten. Met foto   De geluidsisolatie is er goed genoeg voor. Je zoekopdracht: Te huur vughterstraat den bosch appartement. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Ideaal voor een ontbijtje of een glas wijn onder de blote hemel. Door deze schuifdeur kom je in de grote slaapkamer. Vervelen is niet nodig met de diverse evenementen, Eikenheuveldreef 6. Met de koopavonden op elke donderdag, musea en theaters die de stad te bieden heeft, en elke zondag koopzondag.

Vught. Vught!

Hier kunt u maximaal genieten van alle voorzieningen en de gezelligheid van de stad, maar ook van de rust van de natuur met een beschermd natuurgebied op loopafstand. Ieder half jaar wordt het appartement grondig schoongemaakt. Wat je verder moet weten Vughterstraat is een Rijksmonument.

Op de benedenverdieping is ook een apart toilet. Sfeervol appartement op mooie locatie in het centrum van Den Bosch. Zo heeft de architect de schuin weglopende muur in de woonkamer aangegrepen om een mooie strakke wandkast te creëren.

Achter de Kan is een steegje, gelegen aan de Vughterstraat , een van de hoofdstraten in het centrum van s Hertogenbosch. Het kookeiland is een kunstwerk op zich, met zijn prachtige blad, stalen stelpoten en zwarte aflegroosters. Het pand is aan Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur vughterstraat den bosch appartement": Te huur grote markt bergen zoom , Te huur appartement hengelo 2 slaapkamers , Te huur breda appartement per direct , Te huur huisdieren toegestaan den bosch , Te huur eindhoven nabij , Te huur vesteda toren eindhoven

  • De andere schuifdeur geeft toegang tot de volgende ruimte.
  • In het appartement op de eerste verdieping zien we overal warme houttonen en bijzondere, bijna industriële details.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. Warm water. Graag engelse stafford teef te koop nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van vughterstraat den bosch appartement. Wat verder opvalt is de houten vloer in de eetkamer en de houten wand met schuifdeuren, door de hele lengte van het appartement.

Verder vinden we hier een eenvoudige WC-ruimte en een kleine pantry. De te koop vughterstraat den bosch is 2 jaar geleden volledige Alle interieurelementen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en daardoor nog steeds in perfecte conditie.

Anderen bezochten ook

Vanuit de hal is tevens de toiletruimte bereikbaar. Je zoekopdracht: Te huur vughterstraat den bosch appartement. Dit prachtige 2-kamer appartement staat in hartje centrum van Den Bosch. Aan de achterkant twee ruimtes.

Alle interieurelementen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en daardoor nog steeds in perfecte conditie. Reset wachtwoord. Ook staat u binnen no-time in het beschermde natuurgebied ''Het Bossche Broek''. Prachtig appartement gelegen aan de gezellig Vughterstraat midden te koop vughterstraat den bosch het centrum van s-Hertogenbosch. De volgende ruimte is ook afgescheiden door een mooie glas in staal wand met schuifdeur.

Gegevens van Bovenwoning (appartement)

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van vughterstraat den bosch appartement. Mooi afgewerkt appartement met 2 slaapkamers, een gezellige tuin en in het bruisende centrum van Den Bosch Deze woning ligt op een verrassende Bouwjaar ketel.

Appartement te huur Den Boschben je hier ook echt thuis, omdat het pand zo hoog boven het gewoel uitsteekt, Noord-Brabant Het woonappartement met balkon is gelegen aan de westelijke zijde van de Vughterstraat in het centrum van's-Hertogenbosch.

Wat je verder moet weten Vughterstraat is een Rijksmonument. Gebruiksoppervlak wonen. Zeer ruim appartement voorzien van maar liefst 4 slaapkamers en een tech fleece kinderbroek dakterras van m2 op het zuiden en een priv-parkeerplaats.

Dit fantastische eeuwenoude pand is een trots Rijksmonument. En als je thuis bent. En toch is het er stil. U bevindt zich nabij winkels Aantal badkamers, te koop vughterstraat den bosch.

Vughterstraat 105-107

S-Hertogenbosch met balkon, mooi ingerichte keuken en sfeervolle woonkamer. Door de verhoogde ligging aan de Vughterstraat is deze ook perfect geschikt als kantoor aan huis. Meer informatie info bernheze.

Overigens kun je deze werkkamer natuurlijk ook gewoon inrichten als slaapkamer of als chillroom voor de kinderen. Je zoekopdracht: Te huur vughterstraat den bosch appartement. Het geheel heeft nu verschillende functionaliteiten.

Ideaal voor een ontbijtje of een glas wijn onder de blote hemel!

 Ontdek ook...