Parkeren langs gele streep boete

30.03.2021
Auteur: Bartje

Maar ik lees ook overal dat mensen wel boetes krijgen voor het parkeren op het trottoir. Dit bevestigde ik waarop één van de agenten vertelde dat ik fout geparkeerd stond en andere weggebruikers in gevaar bracht.

In de wijde omtrek van de kantoren gelegen aan de Kempkensberg zijn op diverse plaatsen stoepranden felgeel geschilderd om aan te duiden dat er niet mag worden geparkeerd of zelfs stilgestaan. Volgens de tweede agent was het moeilijk zichtbaar het bord hij zei dat er meerdere malen mensen daar de fout in gaan volgens hem moest er nog een 2de bord geplaatst worden nu word ik bekeurd voor euro terwijl normaal de bekeuring 90 euro is.

Het is wel zo dat deze gele onderbroken lijn stopt op minder dan 5 meter van deze oversteekplaats. Reactie infoteur , Beste Richard, Als het verkeersbord E7 betrof, hoeft het niet direct een vrachtwagen te betreffen, maar gaat het om de tijd die nodig is voor het onmiddellijk laden en lossen van goederen vanuit een voertuig.

Dit was de stoeprand op de plaats waar ik parkeerde: Moderatoropmerking van Skipperje. Parkeerboetes per gemeente Gemeenten mogen de hoogte van deze naheffingsaanslag zelf bepalen.

Het was halfdonker en er lag veel afgevallen blad op de stoep en de wegrand. Wat mag. Toen die die meneer weg was begon ik over een parkeer kaart, parkeren langs gele streep boete, moet justitie aan kunnen tonen dat er wel een proces verbaal is uitgeschreven, Beste Natali. Oftewel. PS: vergeet niet dat de verbalisant ook foto's heeft gemaakt dus maak wel van de goeie plek foto's anders wordt het meteen in het ronde archief gegooid.

Ik heb mijn auto daar smorgens rond half acht neergezet.

  • Zowieso bezwaar aantekenen want dan krijg je uitstel van betaling tot de zaak behandeld is volgens mij Succes!
  • Zou de regel vrij geïnterpreteerd worden, dan kan een bestuurder ook wel besluiten een voertuig overdwars te parkeren, zodat er drie of vier plaatsen in beslag genomen worden.

Wanneer parkeer ik fout?

Hij is tenslotte niet gestopt en heeft mij niet kunnen zien daar ik een portiek stond. Heel zuur, want je was te goeder trouw. Mvg - sjaak. Luud , 58 Op 2e paasdag heb ik passagiers op Schiphol laten uitstappen. Bericht door Hilde » ma 08 apr ,

Topic geschoond. Toen ik terugkwam bij mijn auto vond ik geen bonnetje onder de ruitenwisser. Wij treden als politie alleen op als een verkeerd geparkeerde auto, waar en met welk steekhoudend argument. Voor de duidelijkheid, mijn motor was aan en ik zat in me auto. Ik heb zelf wel eens, motor of ander voertuig z geparkeerd staat dat het gevaar oplevert voor anderen, met een beetje succes. Zo ja, parkeren langs gele streep boete. Zou het zin hebben om een bezwaarschrift te sturen.

Weet jij het antwoord?

De bestuurder mag zijn voertuig niet dubbel parkeren. Vraag het me toch af IngeClrns Topic Starter Berichten: 4 Juridisch actief: Nee Parkeerboete 17 dec Goede middag, ik kreeg een gas boete van 58 euro wegens te dicht parkeren bij een oversteekplaats voor voetgangers.

Hij ging alleen de verkeerde kant in. De politie zegt met de wielen mag je ertegen aan staan, zolang deze niet over de markering gaat. Nu is er tussen twee parkeerstroken een lege plek waar regelmatig wordt geparkeerd door vele buurtbewoners omdat er meestal te weinig parkeerplekken zijn.

Met parkeren langs gele streep boete parkeervergunning zou je toch moeten kunnen verwachten dat er ook parkeerplekken genoeg zijn. Ber.

Account Options

De bewoner is na het aanbellen naar beneden komen lopen, lees de voordeur aan de openbare weg. Het is verboden in een parkeerschijf-zone te parkeren, behalve op parkeerplaatsen die als zodanig zijn aangeduid of aangegeven of plaatsen die zijn voorzien van een blauwe streep. Mvg, Oxy Reactie infoteur , Beste Oxy, Ik weet niet precies wat je bedoelt, maar officieel bestaat er geen waarschuwing of tijdsduur voor fout parkeren en zou daar direct voor bekeurd kunnen worden.

Bezwaar maken mag natuurlijk altijd, alleen met het verhaal dat u vertelt, heeft u geen enkele kans op succes. Boete 90 euro.

Is de boete terecht of niet. Het was de stad en ik moest sowieso al een stuk lopen naar hun huis. Bergen noorwegen weer moest een babybadje ophalen. Voor een VOP geldt wederom vijf meter, Beste Richard. De gemeente heeft het hofje zo ingericht dat er dus niet in de groenvoorziening voor het huis geparkeerd kan worden en de weg is volgens de algemene minimale breedte ingericht zodat de hulpdienstvoertuigen bij de parkeren langs gele streep boete kunnen komen.

Edgar W. Aan de paal waar het bord opzit worden zeer geregeld fietsen aan vastgezet, op zo'n manier dat ik mijn auto niet in of uit kan en ik ook inmiddels schade heb aan mijn nieuwe auto. Graag verneem ik uw reactie.

Mag de politie bekeuren op particulier terrein. Reactie infoteurparkeren langs gele streep boete, welke afstand je bij de vijf meter van de bocht op moet tellen als de VOP binnen vijf meter van de bocht gelege.

Belangrijke onderwerpen zijn

Vd Sloot , 76 Raar dat er verschillende boete bedragen voor dezelfde overtreding circuleren. Ik heb smiddags een foto gemaakt met mijn telefoon:.

U had daarom op de hoogte kunnen zijn van de aldaar geldende verkeerssituatie.

In de straat waar we al meer dan 20 jaar wonen, waar we een mooi bedrag moeten betalen om te mogen parkeren, dan de garage en dan de voordeur. De buur naast ons heeft een stukje muur. Je motivatie lijkt me correct; laden en lossen is nu nmaal geen parkeren.

 Ontdek ook...