Hoe zet ik mijn ov stop

12.03.2021
Auteur: Shaila

Dan krijgt u een nieuw bericht als de vergoeding voor het volgende jaar bekend is. Je krijgt geen apart bericht van de DUO dat je je studentenreisproduct moet stopzetten.

Wat moet ik doen? Dan heb je geen recht op het studentenreisproduct. Later gebruiken. Heb je een korte periode géén recht op het studentenreisproduct, dan moet je wél stopzetten bij de automaat.

Dan moet u voor die langere periode opnieuw een ov -vergoeding aanvragen. Naar Home. Lukt inloggen niet?

Mijn Studentenleven Het grootste online studentenportaal. Het is verstandig je studentenreisproduct vr de 1e werkdag van de maand stop te zetten.

Duurt uw buitenlandse stage langer dan gepland. Scan je ov-kaart bij het NS-automaat of steek hem in de pasinvoer overige automaten 3. U krijgt een bericht als uw aanvraag is verwerkt.

Zet je studentenreisproduct in Nederland stop , voordat je naar het buitenland vertrekt. Upload het formulier in Mijn DUO. Kies dan bovenaan voor 'Studentenreisproduct' en 'Akkoord'.
  • Gaat u een volledige opleiding in het buitenland doen? Ga je voor je Nederlandse opleiding tijdelijk in het buitenland een studie volgen of stage lopen én ontvang je via DUO een ov-vergoeding buitenland?
  • Zorg dat u zeker weet per welke datum u wordt uitgeschreven. Ga je voor je Nederlandse opleiding tijdelijk in het buitenland een studie volgen of stage lopen én ontvang je bij DUO een ov-vergoeding buitenland?

Wordt u per de 1e van de maand uitgeschreven? Dan hoeft u alleen uw reisproduct stop te zetten. W anneer je klaar bent met studeren heb je geen recht meer op je studentenreisproduct. Het studentenreisproduct dat op de OV-chipkaart staat zul je moeten stopzetten bij een ophaalautomaat.

Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata.

Hoe zet je het studentenreisproduct stop! Is je OV-chipkaart kapot, verloren of verlopen. Naar Home. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait! Verbergen Sluiten Wat vindt u van de website.

Zijn we iets vergeten? Gaat u tijdelijk naar het buitenland, bijvoorbeeld voor stage? Je OV stopzetten, vergeet het niet!

Helpt u ons verder. Hoelang recht op ov -vergoeding. In het buitenland hebt u niets aan uw studentenreisproduct. Vergeet dit niet anders kan je helaas een boete ontvangen. Zelfs als u het reisproduct niet gebruikt of niet hebt opgehaald.

Maatregelen coronavirus

Dan krijgt u een nieuw bericht als de vergoeding voor het volgende jaar bekend is. Uiterlijk de vijfde werkdag van de maand waarin je vergoeding ingaat. Ja, speciaal voor jou hebben de OV-bedrijven aanbiedingen om voordelig te blijven reizen.

Vind je dit een handig artikel. Doet u een 4-jarige opleiding, hoef je je studentenreisproduct NIET stop te zetten bij een ophaalautomaat. Houd je kaart voor de lezer Lebara prepaid bundels of steek hem in de pasinvoer overige automaten. Gaat u een volledige opleiding in het buitenland doen. Zoek Log in. Je hoeft het Tijdelijk studentenreisproduct niet stop te zetten, deze verloopt automatisch na zeven dagen. Als je recht op het studentenreisproduct wordt verlengd en daarmee zonder onderbreking doorloopt, hoe zet ik mijn ov stop.

Wanneer moet je jouw OV stopzetten?

Ga naar 'Studiefinanciering' en kies voor 'Mijn producten'. Zet je studentenreisproduct alsnog stop bij een ophaalautomaat. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata. Let op: op tijd stopzetten doe je uiterlijk op de tiende dag van de maand waarin je geen recht op je studentenreisproduct meer hebt.

Zonde van je geld - dus wees op tijd. Doet u een 4-jarige opleiding, dan kunt u dus maximaal 5 jaar reizen met uw studentenreisproduct! U krijgt een bericht als uw aanvraag is verwerkt.

 Ontdek ook...