Google play store serverfout opnieuw proberen

07.06.2021
Auteur: Talip

Junus en Beppie Luhukay says:. Deze applicatie werkt ook alle andere software op de machine bij en corrigeert eventuele bugs daarin.

Saskia , 3 Ik had voorheen altijd google play store, via mijn provider kreeg ik ipv het 3G teken het E teken, inmiddels heb ik het 3G teken weer maar het rare is dat ik geen google play store teken heb en deze ook niet zichtbaar is, nu kreeg ik ineens weer het market teken maar als ik die aanklik krijg ik steeds de melding er is een fout opgetreden probeer het later opnieuw oftewel het werkt niet.

De apps voor je Android systeem download je namelijk altijd in de Google Play Store en als die niet meer werkt, dan moet je het op een andere manier proberen. Gerelateerde berichten. Deze optie kan verschillen, afhankelijk van uw apparaat. We proberen iedereen zoveel mogelijk te helpen op TabletGuide maar helaas is dit soms een hardnekkig probleem! U kunt de hulp van de klantenservice inroepen om de oplossing hiervoor te vinden.

Alle cache geleegd, google play store serverfout opnieuw proberen, alle apps er af gegooid. Helpcentrum Google Play? Jouw opmerking op dit antwoord: Your name to display optional : Email me op dit adres als er een opmerking wordt toegevoegd: Email me als er een opmerking wordt toegevoegd Privacy: Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen.

We zijn ons niet bewust van de oorzaak van de fo. Uw Office-vaardigheden uitbreiden.

Alieda says:. Samsung telefoon leasen?

Check uw opslagruimte

Kijk of met onderstaande oplossingen het probleem verholpen kan worden. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Ga naar Apps of Toepassingsbeheer. U kunt geen muziek, films, tv-programma's of andere content downloaden via Google Play. Jouw antwoord Your name to display optional : Email me op dit adres als mijn antwoord geselecteerd wordt of er een opmerking komt: Email me als mijn antwoord geselecteerd wordt of er een opmerking komt Privacy: Je e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om deze notificaties te sturen.

Een VPN gebruiken op je smartphone: hoe en waarom?

Laat het dan weten in een antwoord of opmerking. Tik op Accounts. Opmerking: Als uw apparaat Android 2. Open de Google Play Store-app? De Google Play Services zorgt er op de achtergrond voor dat alle apps met de smartphone kunnen communiceren waardoor je bijvoorbeeld meldingen op je scherm kunt krijgen?

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Als geen enkele andere optie werkt en je het bijna opgegeven hebt dan is er nog een laatste redmiddel: de smartphone terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Log weer in op je Google-account en veel van je gegevens worden automatisch weer teruggezet op de smartphone. Mogelijk werkt het wel op WiFi, of juist niet?

Fabrieksreset Als al het bovenstaande niet werkt, als is het natuurlijk wel fijn als je telefoon of tablet naar behoren werkt. Pagina: 1 2 volgende. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ook kun je makkelijk nieuwe apps downloaden, dan kun je nog proberen om een fabrieksreset uit te voeren. Een back-up kun je snel en makkelijk maken via een SD kaart, maar je kunt google play store serverfout opnieuw proberen je telefoon of tablet aansluiten op je PC voor een back-up.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Saskia , 3 Ik had voorheen altijd google play store, via mijn provider kreeg ik ipv het 3G teken het E teken, inmiddels heb ik het 3G teken weer maar het rare is dat ik geen google play store teken heb en deze ook niet zichtbaar is, nu kreeg ik ineens weer het market teken maar als ik die aanklik krijg ik steeds de melding er is een fout opgetreden probeer het later opnieuw oftewel het werkt niet.

De inboedelverzekering kent verschillende dekkingen. Ze laten je weten wat je hiervoor kunt proberen.

Hieronder volgen een paar opties om je Google Play Store weer in werking te krijgen. Hoe kan ik dit verhelpen wordt er gek van. Ik heb een samsung galaxy s3. Tik op Apps en meldingen   App-info of Alle apps bekijken.

Wat een rotzooi. Volg de instructies jeff kinney informatie boekbespreking het scherm om uw account toe te voegen!

Tik op Meer  Systeem weergeven.

Net anders

Open de Google Play Store-app. Wanneer is schade, verlies of diefstal van de iPad of een ander soo…. In tegenstelling tot andere apps kun je de Google Play Store niet verwijderen en opnieuw downloaden.

Volg de instructies op het scherm om uw account toe te voegen. Dit zijn de oplossingen die u kunt proberen om Google Play Error Code op te lossen.

De oplossingen gelden ook voor de Google Play Store op mobiele telefoons.

 Ontdek ook...