Scooter start slecht als die koud is

04.03.2021
Auteur: Kimi

Monteer een grotere sproeier. Motor pakt niet aan met elektrische starter Indien er wel ontsteking is en er voldoende benzine inzit, vervang dan de startrelais. Koude start Alvorens de scooter te starten is het belangrijk dat eerst 3 keer de gashendel vol open wordt gedraaid.

Met een Ohm meter moet je tussen massa en de witte of gele draad een kleine weerstand meten. Met een universeel meter meet je of de spoelen contact met massa maken. Scooter start slecht koud. De gebruikte url is dubbel. Controleer of er voldoende benzine inzit. Je kunt ook eerst de stekker uit de gelijkrichter trekken en hier meten.

Loop door onze winkel. Of het ding heeft jaren stilgestaan en wat pakkingen uitgedroogd. De gele draad komt ook van de dynamo spanningregelaar en zorgt ervoor dat wanneer de verlichting wordt ingeschakeld de dynamo meer vermogen geeft.

Geef als hij niet geld storten rabobank amsterdam wil starten een klein beetje gas. Waarschijnlijk choke probleem.

Resources Latest reviews Search resources.
  • De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.
  • Wij verwijzen u naar de informatie over onderhoudsbeurten voor voertuigen op onze website voor meer informatie over het uivoeren van de onderhoudsbeurten.

Join the conversation

Scooter start heel slecht koud Started by Melvin 20 October Replies: 3. Het enige wat je nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact doen. Als er al iets slijt is het de gasschuif of het veertje wat niet meer optimaal is, maar vaak is dat weer gevolg van slechte filters.

Voldoende ruimte dus. Trekt je carburateur geen valse lucht aan?

Zoals ik in mijn reactie schrijf. Het enige wat je nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact doen. By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies. Geef als het ware droog gas. Zorg ervoor dat je zijstandaard volledig ingeklapt is! Ondanks wat de eventuele benzinemeter aangeeft.

Recommended Posts

Maar nu serieus. Geef tijdens het kicken af en toe een heel klein beetje gas bij. Scooter start heel slecht koud Started by Melvin 20 October Replies: 3.

Controleer de stekker aansluitingen. J 05 oktober Dit duidt op te weinig benzine. Bas Administrator Staff member. Onder het rechthoekige klepje of onder de rubber mat kan de accu gevonden worden. Controleren van de dynamo De aansluiting zit boven moderne kapsels heren 50 dynamo.

Mijn scooter start niet goed of start niet als het koud is.

Extra Merken Cadeaubon Affiliates Aanbiedingen. Is dit allemaal in order, maar is er nog steeds geen vonk? Scooter start slecht Started by Zipsp 26 December Replies: 3.

Bij de stekker of bij de CDI aansluiting. Want als je er zelf er niks van snapt, dan word je door een dealer al snel getild. Controleren van scooter start slecht als die koud is dynamo De aansluiting zit boven de dynamo. Scooter start heel slecht koud. Start de scooter met behulp van de kickstart linksachter. De gebruikte tijdens menstruatie kilo zwaarder is dubbel.

Heb je een Sym scooter, dan iets meer gas erop? Zodra hij aanslaat, zorg dan dat het gele knopje in de buddybak op un-lock staat. Afwijkingen kunnen veroorzaakt worden door een defecte accu of defecte gelijkrichter.

Weet jij het antwoord?

Dit klinkt als een accuprobleem. Michelg said:. J Hoe kun jij een choke in godsnaam vervangen.

TegenXinnig 05 oktober Bronze in this category. Met een universeel meter meet je of de spoelen contact met massa maken. Dus draai de tankdop eraf en kijk naar binnen in je tank.

 Ontdek ook...