Leuke teksten over haters

08.06.2021
Auteur: Clark

Ookal verzamel je SOA'S je komt niet zieker dan mij. LOVE deze blog 11 11 meiden hebben deze blog geloved. Dat is mooi

Niet grappig. Haters geven je de peace zonder wijsvinger. Probeer me niet te dissen want dan ben je de klos. Kus me schoenzool, want daar zit je niveau bitch. Ik ben onder nacose van die beats en die beats maken me zo high als wiet.

Sorry dat ik laat ben, maar ik zie er wel goed uit Denken dat je op mij lijkt. Mijn schoenen zijn veel te goed om er naast te lopen. Kijk dan niet omhoog maar naar mij. Dat kan als antwoord op je ex die je blijft lastigvallen, als ik sta dan val leuke teksten over haters op. I'm the game. Als ik val dan sta ik op, of van die players die je blijven versiernen met die irritante openingszinnen.

Mattie is een mattie snitch is een snitch een hater is een jaloerse prater die roddelt als een bitch  Ik hou van al die kletsers die beterweters, ze maken mijn reputatie hoger dan mijn status!

Dissende zinnen

Kom jij met al je vrienden? Me track gaat nog hader dan een faking snel trein. Je moeder is zoo dik Schiphol gaat faiittttt. Please wait Wil jij een ster zien? Love this one.

  • Ga niet over me oordelen als je me niet kent, Want je kan me wel lelijk noemen een bitch arrogant of te klein! Hoe kan ik je gaan missen als je niet oprot?
  • Twinkle twinkle little bitch, close your legs it smells like fish. Ik geef je geen 2de kans maar een 3de vinger.

Gwk geld wisselen nijmegen bitch. Speel niet highclass je bent lager dan de zee…………………………………. Ik doe me neus wel dicht, Want het stinkt naar bullshit.

Het leven is een hel als je zit in de baais, leuke teksten over haters. Je hebt me keihard voor gelogen besodemieterd en begrogen dus veeg je tranen ik leef niet meer voor jou.

Kijk dan niet omhoog maar naar mij.

Leuke en grappige dissende quotes voor je ex, die player op het feest of lastpak

Het zijn mensen zoals jij, waardoor mensen zoals ik er goed uitzien Iedereen heeft het recht om lelijk te zijn, maar jij maakt er gewoon misbruik van Jij bent mooi van verre, maar verre van mooi Je kunt die kleding wel kopen, maar stijl moet je hebben.

Kom niet met me fucken, ik ben zieker dan aids Jij wil me laten verdrinken, maar jij kan niet eens zwemmen. Doe niet groot doe niet breed want ik ga door je heen.

Fuck alle haterz, ik steek mijn focking middelvinger op glas houtkachel schoon houden zeg latersss.

Niks tegen moeders. JIJ: niet stoer op ik pak pizza erbij en dtop je er in o wacht dan word de tomaat alleennog viezer en de pizza ook! Wie denkt iets te leuke teksten over haters zonder iets te zijn, houdt zich zelf voor de gek hahaha dus jij mag mij niet? Noem me casio en op mij kan je rekenen Je bent zo dik dat als je je eigen foto print dat die 3d uitkomt. Kijk dan niet omhoog maar naar mij, leuke teksten over haters.

Nieuwe dissende teksten, zinnen en spreuken voor haters en praters

Bewondering is jaloezie in zondagspak. Je hoeft niet uit een boom te vallen om een eikel te zijn. GetRekt M8.

Ik kijk niet naar je ik kijk door je, je produceert je eigen loopje en denkt dat wij je mogen. Ik ben net als hulk niet omdat ik heel groot ben maar omdat ik je moeder smash.

Je bent zo dom dat je struikeld over draadloos internet. Ik ben goed in het onthouden van gezichten, dus draai je om en kijk maar weer voor je. Jij noemt je zelf de ster ik noem me zelf de zon je kan shinen wat je wil maar je verdwijnt wanneer ik op kom. Je capuchon op je hoofd, leuke teksten over haters, maar voor jou wil ik best uitzondering maken!

Je bent zo lelijk dat de leuke teksten over haters in stukjes breekt.

Korte Teksten voor Haters

I'm the game. Jou 1 vóór nederlands welverdient. Ik leef met 3 woorden ik-heb-schijt. Dus waarom bedreig je meisjes.

Zeg tegen je vader dat ie ze lul moet wassen je stinkt uit je bek. Do NOT start with me Ik grijp je bij de kloten  En knijp ze helemaal fijn. Ik ben niet doof aan het worden, ik ben je aan het negeren, leuke teksten over haters.

 Ontdek ook...