Vakantie hollum ameland

28.04.2021
Auteur: Marlin

Ontdek de Omgeving. Arum 5. Het vakantiepark grenst aan het prachtige natuurgebied Jan Roepesheide.

Friese elfsteden. Fietsenberging Sluit het gezellige dagje af met een bezoek aan het Pannenkoekenrestaurant Onder de Vuurtoren. Nieuw, vrijstaand chalet met 2 slaapkamers en veranda Weekend v. Jouw filters: Vakantie. Natuurlijk wil je in een heerlijk vakantiehuisje in Hollum verblijven, en dat is goed mogelijk!

Ruim vakantiehuis voor 6 personen op Ameland.

Terug naar selectie Verzenden. De Achterschuur is geschikt voor maximaal 12 personen. In dit gebied leven de waddenzeehonden en grijze zeehonden. Het aanbod van vakantiehuizen in Hollum is groot bij Wereldvakantiehuis en dat geeft je de mogelijkheid om het perfecte verblijf te vinden.

Vakantiehuis Duingolfvilla 65 Hollum, vakantie hollum ameland. Senang vakantiehuis voor 6 personen aan de bosrand bij Hollum.

Kies uw Accommodatie. Op het terras is ook een cocktailbar te vinden, waar u kunt genieten van een vers gemaakte cocktail. De kosten van een weekend in een verblijf in Hollum hangen helemaal af van je wensen.

Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. De Waddeneilanden zijn heerlijke vakantiebestemmingen. Alfit 4 persoons huis in Hollum. Vakantieverblijf Noordzee is gelegen op de verdieping van vakantieboederij "De Witte Reep". Aantal slaapkamers 1 slaapkamer 2 2 slaapkamers 1 3 slaapkamers 2 4 slaapkamers 1.

De oude commandeurshuisjes, dat uitkomt bij het fietspad, en de klinkerweggetjes zorgen voor een knusse sfeer. Zie omschrijving 9 okt.

Wijnjewoude 2. Douche Geheel vrijstaand aan een duinp.

Hollum / Ameland, Waddeneilanden, Nederland

Vakantieverblijf Noordzee is gelegen op de verdieping van vakantieboederij "De Witte Reep". Terras met tuinset Duitsland De appartementen.

Waddeneilanden Lijkt een heerlijke sauna of whirlpool je wel iets. Gereserveerd 29 sep. Flipper 4 persoons vakantiehuis in het dorp Hollum. Oranjewoud 1.

Genoeg te doen en te ontdekken tijdens vakanties op Ameland

Kies er dan voor om een weekend, midweek of weekje te verblijven in een vakantiehuis in Hollum! Op dit moment kan je kiezen uit accommodaties die gelegen zijn in Hollum. Het is ook mogelijk om zeehonden van dichtbij te bekijken tijdens je verblijf in Hollum. Het Zeepaardje Hollum persoons vakantiehuis in Hollum. Belgie

En echt niet duur! Zwembad Telefoon Vakantie hollum ameland lodge op een gezellig vakantiepark op Ameland voor 6 person Van de zuivere zeelucht en de weidse vergezichten tot aan de culinaire versnaperingen in de restaurants en de ontspanning van een heerlijke strand- of natuurwandeling over het Waddeneiland? Magnetron. Gelderland Deze website plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen en relevante advertenties te tonen, vakantie hollum ameland.

Een vakantiepark op een prachtige locatie

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Drenthe Kies er dan voor om een weekend, midweek of weekje te verblijven in een vakantiehuis in Hollum!

Huur een fiets en ontdek milieuvriendelijk de prachtige omgeving.

Hengelo 12 okt. Ook voor grotere groepen zijn er goede accommodaties te vinden bij Wereldvakantiehuis. Smk 4 persoons huis aan de rand van het dorp Hollum.

 Ontdek ook...