Steam tegoed kaart

07.03.2021
Auteur: Chinouk

Steam handleiding. Registreer of login met een van de onderstaande opties, of ga verder als gast. Game tegoed.

Als je al weet welk spel je vriend wil, dan kun je dat spel als geschenk in de Steam-winkel kopen. Steam Gift Card kopen. In het zeldzame geval dat er een marktbeperking op je account wordt toegepast nadat je een digitale cadeaukaart hebt ontvangen, zullen we een duidelijke waarschuwing weergeven voordat je deze accepteert om verrassingen te voorkomen.

Aan de hand hiervan wordt vastgesteld in welk land je woont, en dus in welke munteenheid je Steam tegoed wordt bijgeschreven.

Wat zijn Steam Gift Cards? Heb je hulp nodig? Op het scherm wat dan verschijnt kun je de code die bij de Steam kaart hoort invullen, waarna je op 'Doorgaan' moet klikken.

Heb je hulp nodig. Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen. Zorg er daarom voor dat je landkeuze  overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen. Steam handleiding, steam tegoed kaart. Bekijk eens de veelgestelde vragen. Steam Gift Cards zijn prepaidkaarten waarmee je binnen een handomdraai het saldo van je account met een zeker bedrag kan steam tegoed kaart. Ingelogd blijven.

Als je niet zeker weet wat je vriend voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag of kerst wil, dan kan een Steam-cadeaukaart ook geweldig zijn. Heb je hulp nodig?

Steam tegoed kopen met een Steam cadeaukaart

Alle Belgische operatoren. Dit Steam-platform heeft meer dan honderd miljoen gebruikers op wereldniveau, en er kunnen inmiddels om en nabij 7. Je kunt de code ook via de Steam-website activeren. Home Gamecards Steam. Binnen 30 seconden tegoed bestellen.

  • Je kunt cadeaukaarten kopen voor een gebruiker die je ten minste 3 dagen op je vriendenlijst hebt staan.
  • Lycamobile Beltegoed. Voor het uitgeven van dit tegoed zijn heel veel opties!

Iedereen met een game console wordt ook wel blij van wat extra tegoed, Xbox of Nintendo eShop. Naar de homepage. Doordat wij de Steam Portemonnee gift Card Codes direct naar je emailadres sturen.

Inwisselbaar op Steam tegoed kaart accounts. Dit is een digitaal product.

Voordelen Beltegoed.nl

Log in met je Steam account. Stuur nu een cadeaukaart of lees hier meer over cadeaukaarten. Er worden talrijke games aangeboden, verdeeld over 10 genres, waaronder avontuur, simulatie en strategie. Hoe verzilver ik een Steam Portemonnee code om tegoed aan je Steam Portemonnee toe te voegen?

Social Media. Met zijn enorme bibliotheek van meer dan Dit is een fysiek product en zal via de post worden verstuurd. Zodra je de code van je Steam tegoed kaart card hebt geactiveerd, wordt meteen je saldo opgehoogd.

Tenslotte is het ook mogelijk om met het geld in je virtuele portemonnee aankopen te doen op de Steam Community Market! GT-Mobile Beltegoed, steam tegoed kaart. Kies uit hondenvoer lam en rijst puppy gigantische aanbod aan spellen en download de nieuwste games naar je PC.

Steam giftcard EUR

Wat gebeurt er als mijn vriend de digitale cadeaukaart die ik heb gekocht weigert? Raadpleeg voor meer informatie onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Steam Gift Card? Steam Gift Cards hebben geen vervaldatum.

Je saldo zal dan rechtsboven staan, naast [je gebruikersnaam]. Inwisselbaar op EUR accounts. Mobiele website weergeven. Je kan betalen met een veelvoud aan verschillende betaalopties in onze webshop, varirend steam tegoed kaart per telefoon tot betalen via overboeking. Gaandeweg groeide ons aanbod uit naar d plek om al je tegoeden online te kopen. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je met de waarde van de Steam Gift Card het tegoed in de Steam portemonnee herladen, steam tegoed kaart.

Je hebt een Europees Steam Account nodig.

Winkelwagen

Wat kan ik kopen in de Steam Store? Zodat je zeker vindt, wat je zoekt! Verder is er een speciale Steam Market. Onze klantenservice staat via live chat, e-mail en Facebook Messenger voor je klaar.

Wil je iemand Steam tegoed cadeau doen. Je bent hier: Home Gamecards Steam. Deze producten zijn tijdelijk niet beschikbaar.

 Ontdek ook...