Geen geluid op laptop asus

13.04.2021
Auteur: Rosemarije

En die kans is bijzonder klein. Mocht de kabel goed zitten dan is er iets anders mis. Wat is er nieuw.

Best wel jammer natuurlijk! Windows wordt dus als het ware wakker uit een diepe slaap en gaat verder waar het gestopt was. Ik ga de volgende keer maar even onder het kopje eigenschappen kijken, wellicht zie ik hier wat ik fout doe. Controleer dan of de juiste hardware wel als standaard afspeelapparaat staat ingeschakeld.

Nieuwste: Rubensky Vandaag om

Pas nog geupdate! Ga ik internetbankieren of info zoeken is dit geen punt maar wil ik muziek op mijn Geen geluid op laptop asus zetten of een filmpje op Netflix bekijken dan is geluid wel zo handig? Het geluid van Windows 10 is plotseling verdwenen. Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows.

In het weekend zijn wij bereikbaar van Lid geworden 6 jul Berichten 18 Waarderingsscore 0 Punten 1. Nieuwste berichten.

Het kan ook voorkomen dan het volume op de computer helemaal niet aanstaat.

Populair in Computers & Telefonie

Neem dan contact op met onze helpdesk op het nummer Staat uw oplossing er niet bij of loopt u vast bij een van de onderstaande oplossingen? Asus laptop geluid Hallo, Kan iemand mij helpen. Geen geluid na opstarten van asus laptop. Na updates van vorige week was alles ineens weer goed.

Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert. Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, maar dat er softwarematig iets mis is met het systeem, geen geluid op laptop asus. Pas laser kerstverlichting voor buiten geupdate.

Klik op de tab stuurprogramma. Het kan voorkomen dat de boxen het gewoon doen en de stekker goed is aangesloten, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren.

Vrageninfo

Nu werkt het geluid weer. Wij helpen u dan graag verder met het oplossen van het probleem. Neem aan dat u windows10 op de laptop heeft.

Geen geluid na opstarten van asus laptop. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf. Wilt u een filmpje bekijken. De handleiding is duidelijk. Geen nieuwe apparaten aangesloten.

Is de audio-stekker juist aangesloten?

Silliejeanie - 26 okt. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring. Google even waar u die functie in windows10 kunt vinden.

Onderwerp starter borus55 Startdatum 3 aug Lid geworden 4 nov Berichten In het geval van een niet goed functionerende geluidskaart verwijderd u de geluidskaart. Fouten in de netwerkverbinding of met het geluid worden op die geen geluid op laptop asus bij Afsluiten en weer aanzetten meestal niet verholpen. Dit wordt ook wel Hibernation winterslaap genoemd. Sorry dit had ik meteen moeten vermelden. Onderstaand bespreken wij de meest voorkomende.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Heeft u deze optie niet dan is er de keuze om via de Windows update te controleren op een werkende driver stuurprogramma bijwerken. Bv hartelijk dank. Heeft u nog vragen? Dit is iets van de laatste tijd.

Wij helpen u dan graag verder met het oplossen van het probleem. Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden! Een regelmatig voorkomende klacht na bijvoorbeeld een upgrade van Windows 7 of na het installeren van een reguliere update in Windows .

 Ontdek ook...