Camping mas st josep zoover

26.03.2021
Auteur: Rafaëla

Wij komen echt nog een keer terug! Hond en hoogseizoen mits aangelijnd. Reageer 1 reactie.

Lekker ruim ook voor de auto en een gezellig laantje. Super vakantie tot heden. U kunt gebruik maken van 2 tafels en 4 kuipstoelen. Wij voelden ons meteen erg welkom. En wat een mooie grote plekken, en wat ook fijn was dat de tenten om en om stonden! Josep Review schrijven. Volg ons op Facebook.

De winkels in de buurt, de kpn mail imap ipad en de diverse verhuurdiensten maken uw vakantie nog aangenamer.

Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Ze staan bij elkaar op aparte delen van het terrein. We hebben een hele gezellige vakantie gehad. E-mailadres bestaat al. Tenten zien er keurig verzorgd uit.

Vroeger is de camping een oud landgoed geweest, ter illustratie de kerk van het landhuis staat er nog altijd! De camping zelf heeft een spar supermarkt met redelijke prijzen en absoluut super is het mega grote zwembad. Zoals altijd helemaal tevreden. Volgend jaar komen we zeker terug voor de 5 e keer bij Family Holidays.

Zeker het zwembad is lekker ruim zodat er ook tijdens drukke dagen plek is voor iedereen. Ten eerste een golfbaan, ten tweede een manege en tot slot een zeil- en surfscholen. Hand- en theedoeken en uw slaapspullen omdat, deze er niet standaard inzitten.

  • Silver award.
  • Gemiddelde beoordeling: 8,5.

Zwembad leuk, vooral het kleine bad is leuk voor kleine kinderen Altijd toezicht aanwezig. En muziek, camping mas st josep zoover. Namens onze dochters en mijn man en ik wil ik jullie weer bedanken voor een prima verblijf in een Family Holidays tent op deze camping.

Kortom de bungalowtenten zijn zeer compleet uitgerust. De avondvermaak op de camping is niet zo bijzonder. Alleen personeel van de winkel wat humeurig.

Ontdekken Mas Sant Josep

Neem Playa de Sa Cova, een smal en groen pareltje om te zwemmen. Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen. U heeft daarom alleen een matras. Omdat er nog vrij jonge bomen op het terrein zijn aangeplant is er niet veel schaduw bij de tent.

Camping Castell Montgri Glamping. Geen punt, voor een nieuwe werd gezorgd. Zwemmen Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping! Reviews Vragen Tips. Op de achtergrond draait een muziekje terwijl je geniet van een warme douche.

Ten eerste de camping

Gemiddelde beoordeling: 7,9. De plekken zijn heerlijk, mooie bomen, die net voor voldoende schaduw zorgen! Spaans hapje eten Het restaurant op de camping kijkt uit op het zwembad en biedt een kleine kaart. De sanitairgebouwen en het zwembad zijn groot genoeg voor alle gasten.

Tenten staan op ruime plaatsen op een goede locatie op de camping Partytent is erg fijn ook voldoende schaduw van de bomen Tenten worden keurig schoon opgeleverd en zeer compleet qua inventaris. Onbekende klant. Laatste week veel jongeren. Alles zeer positief. Het overdekte terras is een fijne plek om bij te komen van een dagje strand onder het genot van een drankje.

Family Holidays heeft, namelijk voor u een compleet ingerichte bungalowtent klaarstaan? Een aangename schaduw wordt verzorgd heer wijs mij uw weg psalm de vele bomen op het terrein. Camping mas st josep zoover jullie reisorganisatie is deze eerst kampeervakantie ons heel goed bevallen.

Onze troeven

Onze complimenten voor deze prima oplossing. Overzicht 8. Het paswoord is niet correct. Ze zijn erg klantvriendelijk en hebben er mede voor gezorgd dat we een heerlijke vakantie hebben gehad.

Kortom, vooral om ruimte te besparen in de auto. Daarnaast komen bijna alle spullen uit Nederland. Deze camping is een goede aanrader.

 Ontdek ook...