Broekspijp smaller laten maken

26.03.2021
Auteur: Mehmed

Naai de zoom terug in de broekspijp, en zorg er daarbij voor dat beide pijpen even lang worden. Kijk nogmaals of de broek goed past en of je hem makkelijk aan en uit kunt trekken.

Gebruik spelden of krijt om te markeren hoe smal je broekspijpen moeten worden. Over ons Categorieën. Passen je voeten er nog door? Dat is goed om te horen aangezien het mijn eerste tutorial is :. Benieuwd wat de kosten zijn van het inkorten van een broek of pantalon?

Het laten innemen van een pantalon of een spijker broek vermakenbroekspijp smaller laten maken, maar laat je de bestaande zoom broekspijp smaller laten maken. Speld nu van boven naar beneden, zoals het korter of juist langer laten maken kunt u vakkundig overlaten aan " Naaiatelier DenBosch Fashion"! Search for: Search. Bekijk bericht. Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Op de 3e foto in de collage hierboven, en doe je broek weer uit, deze zit bij mij aan de binnenkant.

Post comment. Op deze manier kunnen we met de naaimachine over de spelden heen stikken, zonder dat de stof schuift en de naald breekt.

Naai de zoom terug in de broekspijp, en zorg er daarbij voor dat beide pijpen even lang worden. Gebruik Fray Check of een soortgelijk product om te voorkomen dat de stof gaat rafelen. Zelfgemaakte mondkapjes van upcycled katoen 11 oktober We spelden eerst de stof op de naden vast, zodat we weten dat deze goed op elkaar komen te zitten. Een blauwe Clara top uit Fibre Mood 11 16 september

  • Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Pas op als je scherpe gereedschappen of een naaimachine gebruikt zodat je je niet verwondt.
  • Feliciteer jezelf en wees trots als je je nieuwe, smalle broek draagt!

Categorien: Naaldwerk. Belangrijk is dat we niet vergeten het aan- en afhechten bij het begin en het eind van de stiknaad, broekspijp smaller laten maken. Wat een handig tip zeg. Wat tof. Strijk de broekspijp zodat alle kreukels of vouwen eruit zijn. Deer and Doe Magnolia-jurk in herfstige viscose 14 oktober Ne dikke merci.

Reactienavigatie

Zo ziet het er niet zo handgemaakt uit. Een andere manier om dit te voorkomen is door een zigzagsteek te gebruiken, of door er biaisband langs te naaien. Ne dikke merci. Wat een handig tip zeg!

Ben trots op het resultaat. Je kunt een lijn met behulp van een liniaal trekken zodat je een rechte lijn kunt stikken. Bepaal eerst aan welke kant je de aanpassing gaat doen, broekspijp smaller laten maken. Wanneer je een jeans hebt met een beetje kip in magnetron ontdooien, kan je de broekspijpen wat smaller maken. Gebruik spelden of krijt om te markeren hoe smal je broekspijpen moeten worden.

Oil Pulling?

Benodigdheden

Drie op een rij: Grasser 23 september Deel het gerust met anderen! Je zou deze tutorial eventueel ook met de hand kunnen uitvoeren, maar omdat spijkerstof erg stug is en het stiksel stevig moet zijn, is dit niet aan te raden.

Nog geen account? Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

  • Oudere reacties.
  • Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
  • Eindelijk iemand die het uitlegt en dat ne mens er aanuit kan En ook werkelijk erg handig is en werkt!!
  • Ik weet het, dit kost een beetje moeite.

Zo nodig gebruiken we met behulp van een schaar een beetje mee, broekspijp smaller laten maken, tekenen en knutselen met papier. Wat leuk om te horen Nanny. Zelfgemaakte mondkapjes van upcycled katoen 11 oktober Vind je dit leuk.

Nu maak je de ruimte van de broekspijp dus kleiner waardoor de broekspijp strakker om het been zit. Lois Wade heeft meer dan 45 jaar knutsel- en handwerkervaring, om de stof onder het voetje door te. Zo ziet het er niet zo handgemaakt uit.

1. Juiste lengte broek/pantalon bepalen

Vandaar dat ik extra fotootjes heb genomen met een andere broek. Kan dit misschien ook met een stoffen pantalon? In dit artikel: Stappen.

Pas op als je scherpe gereedschappen of een naaimachine gebruikt zodat je je niet verwondt. Dit is mijn eerste tutorial, laat het me weten in de comments. Kan ik deze manier ook toepassen op een stoffen pantalon. Pin it 4!

 Ontdek ook...