Alleen lezen uitschakelen word mac

07.06.2021
Auteur: Riemer

Methode 1 van Hij is technologiefanaat en leraar Engels.

Klik op de "X" in de rechterbovenhoek van het paneel om het deelvenster "Restrict Editing" te sluiten. Instellen en gebruiken van Open, een open bronalternatief voor Office Alleen de eigenaar van de aflevermap kan de map openen.

Alle Worddocumenten die je van het Internet download zoals een bijlage bij een e-mail of een bestand van een website zijn als je ze opent beschermd met een alleen-lezencode.

Français: enlever l'attribut Lecture seule d'un document Microsoft Word. Hoe het ook zij, u kunt een document alleen-lezen maken zonder een wachtwoord te vereisen om het te openen.

Zo open je de werkbalk Bekijken bovenaan in het Wordvenster. Ga naar het Worddocument. Gebruikersportaal Alleen lezen uitschakelen word mac me. Voer het wachtwoord opnieuw in in het bewerkingsvak "Wachtwoord opnieuw invoeren om te wijzigen" en klik op "OK"?

Door bevoegdheden in te stellen, kun je bepalen wie bestanden op de computer kunnen weergeven en wijzigen. Hoe u afsluiten van een Windows-computer kunt voorkomen.

Meer ideeën Deze laatste methode garandeert echter niet dat uw document als alleen-lezen wordt geopend. Klik op een gebruiker of groep in de kolom 'Naam' en kies vervolgens een bevoegdheid uit het venstermenu.

Weet jij het antwoord?

Net zoals LibreOffice het gratis, open-sourcealternatief voor Microsoft Office is, is Open de gratis tegenhanger van Office met cloud. Dubbelklik op het Worddocument waarvan je de bescherming wilt uitschakelen. Dubbelklik daarvoor op het Worddocument. Alleen schrijven: Hiermee wordt de map een aflevermap. Voeg wanneer gevraagd het wachtwoord in.

Als je na het openen van het infovenster een gebruiker of groep in het gedeelte 'Delen en bevoegdheden' hebt alleen lezen uitschakelen word mac of verwijderd, alleen lezen uitschakelen word mac, klikt u opnieuw op "Restrict Editing" in het gedeelte "Protect" van het tabblad "Review".

Kopiren en plakken. Om dit te doen, sluit het dan en open het opnieuw. Selecteer het hele document. Je kunt de bevoegdheidsinstellingen wijzigen onder in het infovenster van een bestand, kun je dit ongedaan maken.

Een wachtwoord is alleen vereist als ze het document proberen te wijzigen. Over ons Categorien?

Het document wordt weer normaal weergegeven, maar je moet nog steeds de beveiliging uitschakelen. Instellen en gebruiken van Open, een open bronalternatief voor Office Als u de LibreOffice-softwarepakketten gebruikt, kunt u meer lezen over Open Als jijzelf of een andere gebruiker op jouw computer het document vergrendeld heeft zonder wachtwoord, kun je door op Vergrendeling uitschakelen te klikken de bescherming automatisch verwijderen.

Ja Nee.

Als je het wachtwoord niet weet kun je in alleen lezen uitschakelen word mac van het wachtwoord in te voeren de inhoud van het bestand kopiren en plakken? Een gebruiker of groep verwijderen: Selecteer de gebruiker of groep en klik op de knop met het minteken  onder de lijst.

In How-to. Open het document dat u wilt openen als alleen-lezen en klik op het tabblad "Bekijken". Hoe je dit doet hangt af van het besturingssysteem van je computer: Windows - Klik n keer op het Wordbestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Eigenschappen" in het pop-upmenu, alleen lezen uitschakelen word mac. Selecteer het bestand, klik vervolgens met de rechtermuisknop op het Wordbestand en klik op Eigenschappen in het uitklapmenu! Probeer het bestand te bewerken.

De status alleen-lezen van een werkmap wissen

Alle Worddocumenten die je van het Internet download zoals een bijlage bij een e-mail of een bestand van een website zijn als je ze opent beschermd met een alleen-lezencode. We zullen u een paar verschillende methoden laten zien om dit te doen. Sla de wijzigingen op. Methode 2 van

  • Meer ideeën
  • Geen toegang: Hiermee wordt alle toegang tot het onderdeel geblokkeerd.
  • Voeg wanneer gevraagd het wachtwoord in.
  • Selecteer "Document bewerken" in het menu "Beeld" om het document weer normaal te openen.

Je vindt deze tab rechts bovenaan op het Wordvenster. Selecteer het hele document! Jack Lloyd is technologieschrijver en alleen lezen uitschakelen word mac voor wikiHow. Hoe u alleen-lezen documenten kunt maken die u zonder wachtwoord kunt openen in Word Er zijn verschillende redenen waarom u een document wellicht wilt beschermen. Als de kaart 50 jarige man van de nieuwe eigenaar niet voorkomt in de kolom 'Naam' in het gedeelte 'Delen en bevoegdheden'.

Open een nieuw Worddocument. Zorg ervoor dat het tabblad "Algemeen" actief is. Dit artikel is Klik op een willekeurige plek in het document. Het dialoogvenster "Eigenschappen" wordt weergegeven?

Alleen lezen uitschakelen bij office 2011 voor de Mac

Open hiervoor Windows Verkenner of Bestandsverkenner in Windows 8. Alleen de eigenaar van de aflevermap kan de map openen. Sla het bestand opnieuw op.

Als het goed is vind je deze knop aan de rechterkant van het venstertje met de waarschuwing. De volgende keer dat u het document opent, zoals afgebeeld aan het begin van dit artikel. Alleen schrijven: Hiermee wordt de map een aflevermap.

 Ontdek ook...