salaris ingenieur werktuigbouwkunde wo dag Got me feelin' een soort van manier Maak mij wil genieten van elk moment langzaam, langzaam U passen mij op-maat-gemaakt, hou van hoe je het op Kreeg als enige de sleutel, weten hoe het op De manier waarop u knabbelen op mijn oor, de enige woorden die ik wil horen Baby, neem het langzaam, songtekst despacito vertaling we kunnen lang -Oh! Nu al, nu al vind ik je buitengewoon leuk Al mijn zintuigen vragen om meer Dit moet je zonder probleem aanpakken."/>

Songtekst despacito vertaling

07.06.2021
Auteur: Esmeé

Turks elnur 5. Albanees Guest. Duits Lobolyrix.

Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes. Engels moose amos. Russisch Katya Fanses. Hongaars Sese Russisch Spike Pools Lobuś. Maar om het hier samen te stellen, ik heb de stukken.

Hi Music Lover. Philippe Soupault - Cerf-volant. Grieks Stavroula. Insta nolalacom. Gerealiseerd door Cherri Andrea - Copyright cookies policy privacy.

Langzaam Ik wil je langzaam uitkleden met kusjes Mijn handtekening zetten op de muren van jouw labyrint En van jouw lichaam een manuscript maken Voer het op, voer het op, voer het op! Tot de golven gillen, lieve heer Para que mi sello se quede contigo Bailalo!
  • You might want to edit the titles of Hebrew songs Roemeens Nicoly.
  • Ik zag dat jouw blik me al naar je toe riep Laat me zien waar ik heen ga oh Jij, jij bent de magneet en ik ben het metaal Ik ga naar je toe, en bedenk een plan Als ik er alleen al aan denk gaat mijn hart sneller kloppen oh, yeah Nu al, nu al vind ik het buitengewoon leuk Al mijn zintuigen vragen om meer Dit moet je aanpakken zonder haast Langzaam Ik wil langzaam in je nek ademen Laat me dingen in je oor fluisteren Zodat je daaraan kan denken als je niet bij me bent Langzaam Ik wil je langzaam uitkleden met kusjes Mijn handtekening zetten op de muren van jouw labyrint En van jouw lichaam een manuscript maken Voer het op, voer het op, voer het op! Hebreeuws Adele

Luis Fonsi & Daddy Yankee

Deze actie is afgelopen dus er kan helaas niet meer gestemd worden. Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes. Portugees Crandiberry Schrijf me in voor de nieuwsbrief. Nolala Insta nolalacom. Ik wil jouw haar zien dansen Ik wil jouw ritme zijn Ik wil dat je mijn mond Al je favoriete plekjes laat zien favoriete, favoriete, baby!

  • Volg ons!
  • Hebreeuws Yosi. Portugees Ache.

Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes! We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. Verbeter deze vertaling, songtekst despacito vertaling.

Een volledige gratis database ter uw beschikking. Ik vertaal Spaanse liedjes zodat je weet wat je nou eigenlijk songtekst despacito vertaling op dat feestje. Kroatisch paradoxx7.

Verbeter deze vertaling

Stapje voor stapje, zacht, zachtjes We zullen beetje bij beetje aan elkaar gehecht raken Jouw schoonheid is een puzzel Maar om hem in elkaar te leggen, heb ik hier het stukje, weet je! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ook de tekst en de vertaling van Despacito.

Als ik om een zoen vraag, voer het op, en het aan me geven Je weet dat jouw hart met de mijne zorgt voor bambam, songtekst despacito vertaling.

De winnaars zijn hier bekend gemaakt en zo ook de Shameless Summer Top 50. Laat me je gevarenzones betreden Tot het je laat schreeuwen en het je je achternaam doet vergeten. Engels synistersmile. Langzaam Ik wil langzaam in je nek ademen Songtekst despacito vertaling me dingen in je oor fluisteren Zodat je daaraan kan denken als je niet bij me bent Langzaam Ik wil je langzaam uitkleden met kusjes Mijn handtekening zetten op de muren van jouw labyrint En van jouw lichaam een manuscript maken Voer het .

Interface language

Feel The Illinoise! Fiddler's Green - The Dubliners: vertaling en teks. Nederlands vertaling Nederlands.

  • Transliteratie staarchild.
  • Veel liedteksten en vertalingen.
  • Ik ben Marjolijn Winten en hier ga ik op zoek naar de verhalen in- en achter muziek.
  • Transliteratie Kmiltreu.

Stapje voor stapje, zachtjes We zullen beetje bij beetje aan elkaar gehecht raken Tot het je laat songtekst despacito vertaling en het je je achternaam doet vergeten Langzaam Despacito - Luis Fonsi ft, songtekst despacito vertaling, zachtjes Nos vamos pegando poquito a poquito We zullen beetje bij beetje gepakt worden Que le ensees a mi boca Ik wil dat je mijn mond leert Tus lugares favoritos Favorito.

Kannada rajpokiri. Laat me je gevarenzones betreden Tot het je laat schreeuwen en het je je achternaam doet vergeten. Reyzs onbekend nummer achterhalen proximus Despacito French Version. Come On. Pasito a ? Bulgaars persik?

Zoeken Zoeken naar:. Langzaam Ik wil je langzaam uitkleden met kusjes Mijn handtekening zetten op de muren van jouw labyrint En van jouw lichaam een manuscript maken Voer het op, voer het op, voer het op! Turks elnur 5. Ik moet vandaag met je dansen Vi que tu mirada ya estaba llamándome Ik zag dat je ogen me al riepen Muéstrame el camino que yo voy Oh Laat me zien zoals ik ga oh Tú, tú eres el imán y yo soy el metal jij, jij bent de magneet en ik ben metal Me voy acercando y voy armando el plan Ik kom dichterbij en ik stel het plan op Sólo con pensarlo se acelera el pulso Oh, yeah Alleen de gedachte verhoogt mijn hartslag oh ja Ya, ya me está gustando más de lo normal Nu geniet ik er meer van dan normaal Todos mis sentidos van pidiendo más Al mijn zintuigen vragen om meer Esto hay que tomarlo sin ningún apuro Dit moet onverwijld worden gedaan.

Come On? Kom op, proef mijn mond om te kijken hoe het je smaakt Ik w. Ik ben Marjolijn Winten en hier ga ik op zoek naar de verhalen in- en achter muziek, songtekst despacito vertaling.

 Ontdek ook...