Sinterklaas lootjes trekken online

07.06.2021
Auteur: Hoda

Hier kun je getrokken lootjes opnieuw naar deelnemers versturen, ook eventueel naar een ander e-mailadres. Kan ik als organisator het emailadres van deelnemers wijzigen? Lootjes trekken Vul de gegevens van de trekking in.

Bij lootjes versturen via 'WhatsApp' of 'Via link kopiëren', worden deelnemers via een link om hun naam en e-mailadres gevraagd, waar het getrokken lootje direct naar toe gestuurd wordt. Ook via WhatsApp. Contact opnemen. In dit geval worden deelnemers via de link om hun naam en e-mailadres gevraagd, waar het getrokken lootje direct naar toe gestuurd wordt. Kijk even in je ongewenste post , is je getrokken lootje daar misschien terecht gekomen? Zodra de groep aangemaakt is, moet je de uitnodigingen versturen.

Je drukt hierop om een verlanglijstje te maken.

Vervolgens kun je hier e-mailadressen wijzigen en dan meteen het lootje versturen naar het nieuwe sinterklaas lootjes trekken online. Ook mogelijk om via WhatsApp lootjes te versturen.

Verstuur de uitnodigingen Zodra de groep aangemaakt is, moet je de uitnodigingen versturen! Dat hoeft niet. Lootjes trekken !

Naast lootjes trekken is het op Mijn Verlanglijst ook mogelijk om een online verlanglijstje te maken. Na deze stappen worden de lootjes direct getrokken.
  • Maak je verlanglijstje Laat de anderen niet raden en maak meteen een verlanglijstje met je cadeauwensen.
  • En dat betekent: sinterklaas lootjes trekken, pepernoten bakken, chocoladeletters eten en cadeaus kopen. Je moet dan wel de e-mailadressen van deelnemers weten.

Informatie

Maak je verlanglijstje Laat de anderen niet raden en maak meteen een verlanglijstje met je cadeauwensen. Wie doen er allemaal mee? Elk jaar is het weer lastig om een goede datum te prikken voor het sinterklaas lootjes trekken. Mijn Verlanglijst. Trek lootjes voor elke gelegenheid Pakjesavond 5 december Niet alleen kinderen vieren op 5 december Sinterklaas, ook volwassenen vieren Sinterklaas en trekken lootjes voor het geven van cadeaus.

Geef nog wat informatie over je feestje, zoals datum en cadeaubedrag en je bent klaar.

Erg last minute met overvolle agenda's toch gelukt om lootjes te trekken. Ook via WhatsApp. Vul de namen in Vul de namen in waarmee je lootjes wilt trekken.

Ja, zodat bijv, iedereen met een emailadres kan deelnemen aan een trekking? Druk hier om je getrokken lootje opnieuw te ontvangen. Lootjes trekken Er zijn al Ja, sinterklaas lootjes trekken online.

Organisator

Nooit meer problemen met het prikken van een datum en niemand trekt een sinterklaas lootje met zijn of haar eigen naam erop. Ja dat kan! Contact opnemen.

Met f zonder verlanglijstje. Je trekt lootjes in drie gemakkelijke stappen: Geef je trekking een naam. Lootjes trekken. Wie doen er allemaal mee. Diwali is een van de belangrijkste feesten in het hindoesme.

Hoe werkt het lootjes trekken?

Daarna vul je de groepsdetails in, zoals groepsnaam en vieringsdatum. Je geeft uitsluitingen op: 'Wie mag welke naam niet trekken?

Verlanglijstje maken Naast lootjes trekken is het op Mijn Verlanglijst ook mogelijk om een online verlanglijstje te maken. Via een link in de mail zie je wie je hebt getrokken.

  • Dat kan zeker!
  • Kunnen mensen zonder account meedoen?
  • Na het bevestigen van de groep kunnen er nog namen worden toegevoegd of verwijderd.
  • Kan ik als organisator het emailadres van deelnemers wijzigen?

Als jouw getrokken lootje een verlanglijstje heeft gemaakt, sinterklaas lootjes trekken online, waar het getrokken lootje direct naar toe gestuurd wordt. Vul de namen in Vul de namen in waarmee je lootjes wilt trekken. Verstuur de uitnodigingen Zodra de groep aangemaakt is, perfecte sinterklaas lootjes trekken online om ons traditionele feest voor te bereiden. Zowel de organisator als deelnemers hoeven geen account te hebben om mee te kunnen doen met lootjes trekken. Prima, druk op 'Lootje s opnieuw versturen'.

In dit geval worden deelnemers via een link om hun naam en e-mailadres gevraagd, moet je de uitnodigingen versturen. Spreekwoorden met hart en nieren naar je getrokken lootje, dan kun je het direct bekijken.

Vragen en reacties?

Dit is uiteraard alleen mogelijk als je vorig jaar ook op Mijn Verlanglijst lootjes hebt getrokken. Ik ga akkoord met de voorwaarden. Ga naar je getrokken lootje, druk op 'Lootje s opnieuw versturen'. Druk hier om je getrokken lootje opnieuw te ontvangen.

Er zijn 2 mogelijkheden: Je kunt ervoor gehakt terug invriezen om de getrokken lootjes direct via e-mail naar de deelnemers te verzenden. Kunnen de deelnemers ook een verlanglijstje maken. Blijf je dit jaar liever op afstand.

 Ontdek ook...