Satesaus maken van pindakaas en melk

07.06.2021
Auteur: Safa

Je moet namelijk niet over pindasaus schrijven maar het gewoon lekker eten. Inspiratie 4 september Kroepoek maken: hoe doe je dat en is dat moeilijk?

Dit alles gaat de vijzel in met vb Kentjoerpoeder, tamarindepasta en gula jawa. Kook ze! Meer Herfst recepten. Ok Nee Lees meer. Met het recept hieronder maak je zelf een heerlijke pindasaus die zo op tafel staat. Nu noemt niet iedereen deze saus satésaus.

Meld je hier aan. Klassiekertje maken. Nieuwste blogs. In Nederland bedoelen we echter juist pindasaus als we het over satsaus hebben. Inloggen Meld je nu aan en bewaar je favoriete recepten op je eigen pagina. Ik vind het super leuk om jullie creaties te zien. En idd een klein beetje citroensap erbij.

Gemak Gemak Makkelijke recepten Gemiddelde Moeilijke. Pindasaus wordt vaak ook satésaus genoemd.

Je vindt hier dan ook van alles op het gebied van lekker koken en eten. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Home » Recepten » Wat eten we vandaag? Als de saus aan je garde blijft hangen heeft deze de juiste dikte. Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Inloggen Registreren Menu.

Leuk om te horen en te lezen hoe mensen in div. Nou ja, stiekem… We hebben er openlijke discussies over en een groot deel van het team doet dan ook vrolijk satsaus over de nasi goreng terwijl anderen dit echt niet vinden kunnen… Satsaus jachthuis hoog soeren menu wat mij betreft overal bij of op, satesaus maken van pindakaas en melk.

Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Breng het pannetje rustig aan de kook en blijf roeren. Kook ze?

Recept satesaus maken

Ok Nee Lees meer. Qua structuur is wat korrelig. Voor een wat zoetere pindasaus voeg je wat extra donkere basterdsuiker toe. Sauzen Bijgerechten Indisch Nieuwe suggestie.

Ik ga die gember er ook een keer bij doenIk snipper altijd een uitje en fruit die samen met een beetje sambal in het pannetje voordat de pindakaas en melk erbij gaan, misschien toch een keer doen dus. Wil je mijn recepten voortaan per e-mail ontvangen. Satsaus, een saus waarvan mijn collega met Indische roots van zegt dat dit echt niet over de nasi gedaan mag worden maar excel rekenen datum tijd ik natuurlijk wel stiekem doe.

Breng al roerende aan satesaus maken van pindakaas en melk kook tot er een gebonden saus ontstaat. Je kunt immers elke saus serveren bij sat en dat dan satsaus noemen.

Zelf satésaus maken

Hele vis uit de oven. Populair: Salades Hapjes en snacks Gezonde recepten. Nieuwste recepten. Prev Vorige Smoothie peer, banaan en gember. Maak dan snel én gratis een eigen account aan.

Zelf frambozenjam maken. Afgewisseld met mijn ultieme kooktips, tips voor restaurants of bestemmingen waar je blij van wordt en soms een persoonlijke kijkje achter de schermen. Dit alles gaat de vijzel in met vb Kentjoerpoeder, tamarindepasta en gula jawa. Typ hier Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Ok Nee Lees meer? Oprichter van LeukeRecepten. Zet alles op je lijst.

Herfst recepten

Reacties Klinkt lekker! Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken. Mocht de saus te dik worden kun je wat kokosmelk toevoegen.

Recepten 29 juni Knapperige groenten in kruidige kokos uit de bijbel van de Indonesische keuken. Ingredinten 2 eetlepels donkere sojasaus. Onderstaande recept kun je ca!

 Ontdek ook...