Restaurant ereburger alkmaar

08.04.2021
Auteur: Gersom

Het gerechtjes menu is een echte aanrader. ECHT Alkmaar. Ontzettend gezellig en heerlijk gegeten!

Genoten van de carpaccio en het biefstukje. Een stel naast ons moest de bus halen. Goed gegeten en gedronken, bediening heel aardig en gemoedelijk. Heerlijk ontspannen avondje uit eten. Zeker een aanrader!! Wij komen zeker terug!

Bep Baels. Goed gegeten en gedronken, bediening heel aardig en gemoedelijk. G Leeuwenkamp. Lieve groet van Marion! Lamsbout en de kaasfondue zijn echte aanraders.

Erg smaakvol.

In De Ereburger geweest? Deel je ervaringen!

Is dit uw vermelding? Petra Janssen 12 punten. De cijfers op deze pagina geven het al aan. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Het eten was heerlijk..

  • Datum van bezoek: april De ontvangst was hartelijk met persoonlijke aandacht.
  • Ik was dit jaar aan de beurt om een leuk restaurant uit te zoeken.

Genoten van de carpaccio en restaurant ereburger alkmaar biefstukje. Maurijn en Jose Prins. Keuze uit twee soorten soep, bekeken ook, vier keuzemogelijkheden bij het hoofdgerecht en een dessert met drie lekkere dingen.

Reizigers die De Ereburger bekeken. De Binnenkomer!

Reizigers die De Ereburger bekeken, bekeken ook

Groetjes uit Someren. Ik heb het restaurant kortgeleden twee keer bezocht. De bediening was heel vriendelijk en ook vlot.

Prettige sfeer, als een uitgebreide maaltijd, mooie hoeveelheden. Entourage is die van een prima eetcaf, maar wel vriendelijk, dus dat moeten ze zo houden.

De stoelen zitten een stuk lekkerder met een kussentje, restaurant ereburger alkmaar. De Binnenkomer. De salade was uitmuntend en de rest van het eten meer dan goed.

Eten & Drinken

Gastvrije vriendelijke ontvangst. Eten was niet super speciaal en ze zijn, ik citeer "Wereld beroemd in Alkmaar. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Waardeloos reserveringssysteem. Erg goed ontvangst door de gastvrouw.

Volgens de AH. De cijfers op deze pagina geven het al aan. Maurijn en Jose Prins. Bedank Jacob v. Hoe was jouw ervaring? De vriendelijke en persoonlijke ontvangst onderstreept de huiselijke sfeer. Het gerechtjes menu is een echte aanrader. E restaurant ereburger alkmaar der Werf.

Planning a trip to Amsterdam?

Het eten was heerlijk en er was ruimte genoeg om te zitten zonder last te hebben van de 'buren'. E van der Werf. Wendy W. Misschien kwam het omdat wij in de hoek bij het raam zaten.

De Binnenkomer. Beoordeeld op 24 juni heelijk avondje uit eten. Wij hebben ons 50 jarige bruirloft gevierd bij hun; Iedereen was vol lof over de kwaliteit van het eten en de bediening.

 Ontdek ook...