Happy happy joy joy reserveren

08.06.2021
Auteur: Tseard

Explore, Eigenaar van Happyhappyjoyjoy South, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 2 augustus Bekijk beoordelingen waarin Leuke avond gehad!

Restaurant aanmelden. Bekijk beoordelingen waarin Vegan opties voorkomt:. Is dit uw vermelding? Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Heeft dit hotel een volledige bar? Mooie porties en drankjes. Hysterisch en heel gezellig Als je doorloopt is de sfeer knus, hysterisch en sfeervol, precies zoals we van HHJJ gewend zijn.

Foto's van Gigi. Beoordelingen Openingingstijden Maandag tot Dinsdag tot Woensdag tot Donderdag happy happy joy joy reserveren Vrijdag tot Zaterdag tot Zondag tot We hopen je snel weer te zien. Wij hopen u terug te mogen verwelkomen in de toekomst om er een 5 sterren avond van te maken.

Is dit uw vermelding. Onze speciale Diningcity menu was gevarieerd al was het wat 'te spicy' voor mijn smaak, mijn partner vond t heerlijk!

Woon jij in Zuid? Topwerk Lars!

We vinden het fijn om te horen dat je hebt genoten van de kleine gerechtjes. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies.

Beoordeeld op 31 juli via mobiele applicatie Goed bereid, hele attente bediening. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Waardering van reizigers. Dan ben je hier aan het goede adres. Eenmaal binnen tref je dezelfde zorgvuldig bij elkaar gezochte kleurrijke collectie aan Aziatische interieurgadgets aan als bij de oudere broers van deze Asian streetfood spot.

Groetjes, hadden we vaak nog niet op de kaart gekeken. Wij hopen u terug te mogen verwelkomen in de toekomst om er een 5 sterren avond van te maken, happy happy joy joy reserveren. Ja Nee Weet ik niet zeker. Ook de biertjes zijn leuk gekozen. En op momenten dat het personeel zelf langs komt om te vragen of we nog wat willen, Team Happy?

Venlo Zandvoort Zoetermeer Zwolle 's-Hertogenbosch.

Meer informatie

Is dit een Chinees restaurant? Beste Compass, Bedankt voor uw review! Gemiddeld

Super vriendelijk personeel, maar sommige ook wat minder. Alle talen. Bedankt voor je hulp. Engels Sommige bijzonder lekker, happy happy joy joy reserveren, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, vooral onze eigen bediening sharks.

Waarderingen en beoordelingen

Le Garage Innovatief, Frans. Gezellig bijkletsen met heerlijk eten Eten is zoals altijd super lekker! Uitingen op deze website Op deze website uiten wij onze eigen mening. Diningcity Restaurant Deals Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Beoordeeld op 12 september via mobiele applicatie Ga alsjeblieft nooit hier. Vooral de happy happy joy joy reserveren is erg lekker. Asian food fest bij Happyhappyjoyjoy Zuid Ik werp een blik op het menu en die staat boordevol met Aziatische bites en snacks.

Vriendelijke Service. Klein stukje Azi in Amsterdam! Beoordeeld op 8 december heerlijkheid. Uitingen op deze website Op deze website uiten wij onze eigen mening. Veel keuze ook vegetarisch en het eten werd leuk gepresenteerd!

Geweldige shared dining proeverij van 9-gerechten!

Die zelfde drankjes zijn overigens niet goedkoop maar het eten is qua prijs-kwaliteit goed in verhouding. Patatje rendang, peking boa of pad thai, ze hebben het er allemaal..

Super vriendelijke bediening, maar keuken was veel te traag en kon de hoeveelheid klanten niet aan. Bedankt voor de complimenten en we zien je graag weer een keer terug.

De atmosfeer was geweldig, heel levendig en hip. Gesponsord door: Happyhappyjoyjoy West. Wat een slecht georganiseerd bedrijf zeg.

 Ontdek ook...